Derma Støt Brysterne Give Away

Forsinkede weekendskud

1289101113141516

Glimt fra weekenden, der blev brugt mest på afslapning, men også på lækker mad, flødeboller, patchwork og kagehygge med A’s forældre, der var inviteret forbi for at se 1. salen.

Jeg lavede små sprøde tærter, denne gang med fersken, en lækker chokolade/bananroulade, gulerodsboller og napoleonshatte. For at kompensere lidt for alt det søde, fik vi masser af grønt til aftensmad, pakket ind i de altid populære majspandekager.

Min krop og min hjerne har en kamp i de her dage. Den ene kan ikke følge med den anden, så sofaen er desværre min bedste ven lige nu. Jeg er simpelthen så dårlig til at være syg og lave ingenting, men jeg har tidligere lært på den hårde måde, at det ikke er nogen god idé at udskyde at lytte til sin krop. Men jeg øver mig stadig på at lære at gøre det.. Og på ikke at stresse over alt det jeg meget hellere ville; som at gå på arbejde, lave mad, tage med drengene til gymnastik og fodboldtræning osv. Men heldigvis er sofaen et perfekt sted til at nusse om og blive nusset af sine 3 <3

Og så er jeg efterhånden temmelig opdateret på Gossip Girl 😉

Håber I nyder ugen og det smukke vejr. Rigtig god aften

3 kommentarer

 • Det ser godt ud! Hvor er flødebollerne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Tak Cecilie 🙂 De er fra Frellsens og kan klart anbefales

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for et befriende indlæg! Det ser ud til, at I havde en vidunderlig weekend!
  Dejligt at høre, at andre mødre også skal anstrenge sig for at slappe af – selv når de er syge

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derma Støt Brysterne Give Away