Dit og Dat

Så må jeg jo selv gøre det..

.. sørge for noget forår altså. Når nu det absolut skal være -20 grader udenfor! Brr..

(Forårs) farver har der været masser af i weekendens løb. Håber blomsterne holder lææænge, de giver virkelig meget god energi

Fredag stod menuen på fiskedeller med grov kartoffel/gulerodsmos og chiliskyr som dyppelse. Et enkelt glas hvidvin blev det også til :o)
Lørdag var vi til 25 års fødselsdag hos min fætter med lækker buffet og søde mennesker.
Søndag stod den på hygge og for at glæde Anders, der var lidt dagen-derpå-rødvins-ramt, lavede jeg kyllingeburgere med tzatziki og fritter med hvidløg/paprika dip. Det var et hit
Som afslutning på weekenden og for at tage ordentligt afsked med Borgen, lavede jeg en halv omgang æble-blåbær-marcipan tærte med vanilleskyr. Ovnen var jo alligevel tændt… :o)

Og så lige et lille tip: Indtil d. 20. marts får man en gratis børnebillet (værdi 130 kr) med til Cirkus Benneweis hvis man køber et Happy Meal hos McDonalds.
Vi har været så heldige at få et par stykker og glæder os allerede vildt til at skulle af sted. Det er virkelig mange år siden nogen hér har været i cirkus.
(P.S. man bestemmer jo selv om man vil spise Happy Meal’en eller ej, om ikke andet er 32 kr. for en børnebillet virkelig billigt ik?)

Rigtig god mandag

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dit og Dat