Lego wear - et sponsoreret indlæg

Første gang

Ahh weekend. Tid til fordybelse, gode oplevelser, rødvin, hyggestunder, lækker morgenmad og nye livretter.

Lørdag var vi alle nede i hallen og se William lave sin første gymnastikopvisning. Både mor, far, farmor, farfar, faster, mormor, morfar og Sigurd.
William har gået til gymnastik de sidste 3 sæsoner. De 2 sidste år har vi været forhindret på opvisningsdagen, men i år stod vi alle og fulgte hvert eneste skridt :o)

Bagefter tog vi hjem og spiste grydebrød og nougatlagkage som jeg havde lavet med nogle af de ingredienser jeg fik med posten forleden fra Odense Marcipan. I skyndingen glemte jeg dog at drysse daim på kagen inden jeg kom 2. lag på, så det måtte altså på toppen i stedet.. Sådan kan det gå..

Lørdagens menu var valgt af Anders. Den stod på flødekartofler, mørbrad og tomatsalat. Tror ikke jeg har lavet flødekartofler i en del år. William var helt solgt. Det er nu ønsket til fødselsdagsmenuen til juli (sammen med burger, pizza, pizzasnegle, pølsehorn, kyllingenuggets, is og og og.. :o))

Søndag stod den på oprydning, tøjvask og alt det andet der nu hører sig til. Heldigvis var der rester i køleskabet, der kunne nydes efter veloverstået knokleri :o)
William og Sigurd har drønet rundt i stuen til musik, William førte an og Sigurd fulgte troligt trop. “Se mor, laver gummegik”. Madrassen viste endnu engang sit værd, både til forlæns og baglæns kolbøtter og rullefald :o)

Børnearbejde har vi også benyttet os af – de var faktisk slet ikke til at få med ind igen. Der er et par stykker her i husstanden der ikke klager over nyfalden sne (i marts)…

Rigtig god, ny uge til Jer alle

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego wear - et sponsoreret indlæg