God weekend

Så har jeg også prøvet det..

Ja altså, at bage et grydebrød…
For ikke så længe siden var vi heldige at få en Le Creuset gryde i indflyttergave, og jeg havde ønsket mig den aller mest fordi jeg gerne ville forsøge mig med “verdens bedste brød”. I går kunne jeg så servere et grydebrød for første gang. Og lækkert, det var det :o)
Til aftensmaden var det fremme igen, denne gang med hjemmelavet tomatsauce og revet ost på. Også en succes :o)
Sigurd og jeg har brugt en hel del tid i (lege)køkkenet. Der bliver pisket, hældt op, drukket, spist, serveret, ryddet op og rodet. Han udvikler sig med lynets hast, jeg kan næsten ikke følge med! Alle ord vi siger, gentager han. Det er nok ikke alle der helt forstår alt hvad han siger, men det gør vi :o) – næsten..
Fødselsdagsinvitationerne til den nærtforestående 2 års fødselsdag er endelig blevet helt færdige og sendt omkring. Nu skal jeg videre i forberedelserne, elsker det :o)
Håber også du har haft en god weekend?
Rigtig god, ny uge

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God weekend