Mere om Low Fodmap, irritabel tyktarm, mine tips & svar på spørgsmål...

Vores drømmeferie top 5 – den fortæller egentlig en del om én?

Indlægget er sponsoreret398 349 316

Billederne er fra vores (fantastiske) sommerferietur til Norge sidste år

Efter 2 uger med hoste, feber og snot, er jeg for alvor begyndt at kigge langt efter solen, foråret, sommeren. Drømmer mig væk til ferie, god tid og børnelatter.

Før vi fik børn, var vi meget bedre til at være impulsive – når det kommer til rejser altså. (Vi forsøger, stadig at være det til en vis grad 😉 )
Nu kan jeg bedst lide, at jeg i forvejen ved en god del om rejsen. Måske også fordi jeg kan mærke, at det hjælper drengene, at være forberedte, så vi kan snakke om det på forhånd. Vise lidt billeder fra det sted vi skal hen osv. Det giver dem ro, så de ikke har 1000 billeder i hovedet, men ved lidt om, hvad der venter os.

Måske vi kan vende tilbage til det rejse-impulsive igen, når de er blevet større, men indtil da, har A og jeg det fint med, at der skal planlægges lidt på forhånd.

For os er det derfor oplagt at tage på Ferie for Alle messen i Mch Messecenter Herning i uge 8, 24.-26. februar.
Hér er der nemlig ikke andet end eksperter på stribe, der står klar til at vejlede og rådgive, så den ferie man får bestilt, lever op til forventningerne og bliver som man ønsker – og holder sig indenfor budgettet, ej at forglemme.
At rejse er jo for de fleste af os en investering, så jeg synes det er rart at gøre et godt forarbejde og vide, at pengene er givet godt ud, til det man allerhelst vil.

På messen, der er Skandinaviens største, er der masser af rejseinspiration, endda opdelt i 5 kategorier, så det er nemt og overskueligt; Danmark, Udland, Golf, Camping og Udeliv. Og så er der et stort legeland, hvor børnene kan boltre sig, mens der snakkes ‘voksensnak’, planlægges og drømmes.

I morges, ved morgenbordet, spurgte jeg mine 4 drenge, hvor de drømmer om at vi skal rejse hen, og ud fra det, er her vores top 5:

 • Skiferie
 • Australien / New Zealand
 • Japan
 • USA
 • Grønland

En blandet landhandel af varmt og koldt verden over, men det synes jeg kun er skønt. Og sjovt at blive bekræftet i, at ingen af os nødvendigvis drømmer om flad-ud-ferie på en strand. Både A og jeg er vokset op med aktive ferier med vores familier og det lader til, at vores drenge har arvet vores oplevelsesgen, der gerne skal plejes, når vi rejser ud.

Sådan en top 5 drømmerejseliste siger egentlig en del om én, hva? 🙂

Vi kan såmænd godt lide at slappe lidt af, når vi holder ferie, men ikke for længe ad gangen 😉 Det får man nu heller ikke lov til, når man rejser med børn, vel? 😀

Alle 5 drømmerejsemål er drømme, jeg tænker sagtens kunne gå i opfyldelse. Men skulle vi tage på vores livs rundrejse i Australien og New Zealand, ville jeg klart vælge at søge rådgivning og vejledning inden, så jeg hjemmefra kan være helt sikker på, at vi har styr på sagerne og får set det, der er værd at se og ved det, der er værd at vide, når man rejser i fjerne lande.

Hvis du vil læse mere om Ferie for Alle, kan du klikke lige her. Der er f.eks. mere end 120 rejseforedrag, der er værd at se nærmere på.

Hvor drømmer du dig hen?
Hvor kan du anbefale os, at vores rejse skal gå hen til sommer?
Kom gerne med ideer og tips, så vi har noget at overveje, inden vi står på messen og skal beslutte os 😉

Rigtig god fredag og weekend

3 kommentarer

 • Inger

  I skal selvfølgelig til Gotland. Køre tværs over Sverige med stop i Småland og 2 dage i Astrid Lindgrens verden. Derefter sejle til Gotland, nyde den maleriske Visby (hvor Pippi i øvrigt er optaget), bade, se får, tage til nordøen, hvor man næsten vader i fossiler, sejle til Stockholm og opleve det forrygende Vasa-museum og frilandsmuseet og så trille hjemover igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Skønt indlæg. Og sikke nogle skønne rejsemål I har på Jeres drømmeliste.
  Min kæreste og jeg var i Japan for Ca 6 år siden i 14 dage, og det var en FANTASTISK ferie. Japan er det skønneste land at være turist i og der går ikke lang tid før man falder for den japanske kultur og de meget meget venlige og rare japanere!
  Vi har mange gange snakket om at vi helt sikkert vil tilbage en dag. Kan helt sikkert anbefale rejsemålet med børn også, fordi der er så meget spændende kultur for ungerne og så fungerer tingene bare 100 procent derovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katten

  Vi skal igen i år til Østrig på et hotel der hedder Hotel Sonne i Saalbach. Her kan vi køre med diverse lifte og vandre lidt rundt. Der er masser af gode legepladser til børn i bjergene og skatteleg hvor de skal bruge hovedet og benene. Vi har 3 drenge og hotellet var helt perfekt. Vi fik et familieværelse og så er der all inclusive, swimming pool og udendørs legeplads og arrangementer for børnene om aften. Og så er eer bare SÅ smukt i Østrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere om Low Fodmap, irritabel tyktarm, mine tips & svar på spørgsmål...