Inspiration til nytårstøj - på udsalg

Juleglimt

007 013 017 049-text 046 004 010 012 014 059 072 105 112117121131-text138-text146183185016030-text042

Inden julen for alvor er over and out for i år, vil jeg dele nogle af lykkeglimtene fra juledagene med jer.

D. 23. var vi til 90 års fødselsdag hos A’s mormor det meste af dagen. Hyggelige timer med god mad og afslappet stemning.

Juleaften blev nydt herhjemme sammen med min mor og bror. Desværre blev min mor ramt af samme fæle omgang omgangssyge natten til juleaften, som vi alle 5 havde været igennem herhjemme, så hun var ikke helt på dupperne, men klarede trods alt at være med hele aftenen.

D. 25. prøvede vi, for første gang tror jeg, at have hele dagen fri til ingenting. Dét kunne jeg godt indføre som en ny tradition, det var virkelig skønt.

D. 26. og 27. bød på julefrokoster med familierne og d. 28. var der ‘fri leg’, med gåtur i Dyrehaven, lækker frokost, Skønheden og udyret i hjemmebiografen opladning til en dags arbejde (for mit vedkommende).

Efter arbejde i går var vi med min mor, svigerinde og bror ude at bowle og spise på Bone’s. Min bror blev nemlig et år ældre.

I dag er juletræet blevet pakket væk og forberedelserne til i morgen er skudt i gang. Der er så mange ambivalente følelser på spil for mig i de her dage og jeg kæmper en del med, ikke at lade de svære følelser få (for meget) plads. For præcis et år siden var vi gennem nogle enormt svære dage og de vender på sin vis tilbage igen nu. Men det er nu nok helt naturligt (og forventet). Jeg glæder mig til, vi kan være sammen i morgen og komme godt igennem aftenen og få sagt farvel til 2016, så godt som vi nu kan. Det år der har budt på så meget sorg.

Men for nu vil jeg lade de fine juleglimt få plads, for det fortjener de.

Rigtig god aften til jer alle. Håber I nyder (jule)dagene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til nytårstøj - på udsalg