Fødselsdagsforberedelser & tip om -70%

Hvad tror I egentlig jeg laver?

sporgsmal

Et af de spørgsmål jeg har fået stillet allerflest gange, her på bloggen og såmænd også via mails fra jer, er hvad jeg egentlig arbejder med…

Og det er såmænd ikke fordi det er en hemmelighed som sådan, jeg har haft skrevet lidt om det hist og her… Men helt klar i spyttet omkring det, har jeg nok aldrig været…
Jeg tænker at skrive et indlæg om det snart (så I kan få stillet jeres nysgerrighed 😉 ) men inden da, synes jeg det kunne være sjovt, hvis I ville være med på en lille gætteleg…

Hvad tror I egentlig jeg laver, altså når jeg ikke er på barsel eller er mor, sådan i al almindelighed…?
Jeg håber I har lyst til at komme med jeres bud på det!

Jeg tænker ofte over de store spørgsmål i livet, ja jeg er nok en tænker (på godt og ondt). Også når det kommer til ‘hvem jeg er’.
Det kunne være sjovt at høre, hvordan I egentlig ‘ser’ mig. For faktisk kan man lære en hel del om sig selv, ved at høre fra andre, hvordan man er.
(Og ja, jeg ved godt I ikke kender mig, men.. Det gør nogle af jer måske faktisk nok lidt alligevel?…)

Håber I vil lege med… Rigtig god dag

34 kommentarer

 • Michelle

  Jeg kan huske, at du engang har nævnt det, men at du sagde op, og ville noget andet…. Men jeg kan dæleme ikke huske hvad… Mener det var/er noget administrativt. Måske lægesekretær ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky Anne

  Du er så kreative så du laver noget med events eller markedsføring, dine simple dage ligner fester/events, med altid festlige indslag som indbydelser og bordkort.
  Så måske events konsulent, måske noget freelance, da vi ser dig meget på hjemme fronten tænker også på før i tiden, inden du var på barsel, puha, jeg har snart læst med i mange år, 3-4år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Var det ikke noget med bestseller – men så skiftede du fordi du skulle læse? Årh mon det er noget jeg bare har digtet i mit hoved? 😀 Nå men hvis det er rigtigt, mon ikke du så er havnet i noget lignede igen .. Indkøber fx? Og gætter også på noget med A og en ambulance 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Det er et svært spørgsmål, som jeg faktisk også har tænkt på et par gange. Jeg tror, du ville egne dig godt som en Fairy Godmother, men din utrolige omsorg for andre mennesker og dine kreative løsninger 😉 Ej, du kunne være så meget – måske noget med mad, fx en der laver mad i en institution, måske en vuggestue. Eller noget a la marketing eller lignende, som flere også nævner. Eller måske arbejder du med noget helt andet, end den rolle vi kender dig i fra bloggen? Jeg er spændt på at høre svaret!
  Og så takker jeg mange gange for at måtte følge lidt med i dit utrolige univers, du er til stor inspiration og virkelig et forbillede! Og stor held og lykke med strikningen, det bliver du sikkert hurtigt mester i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shina Rosgasrd

  Jeg gætter på du har et udadvendt, kreativt, informerende og opsøgende erhverv. Det kunne være inden for marketing eller lignende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger B

  Meget sjovt at gætte på. Jeg tænker også læge. Men faktisk kunne du også gøre dig godt som sognemedhjælper eller præst, det tror jeg dog ikke helt på…. Jeg læser flittigt med, men efter du har fornyet din side er skrifttypen blevet meget svær at læse. Den er ligesom for tynd på min computer. vh Inger B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille,
  Sjov idé. Jeg har faktisk jævnligt tænkt over, hvad din profession er. Jeg gætter på pædagog eller lærer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Helt klart noget med ( små) mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hmmm måske grafisk designer eller noget helt andet som pædagog?

  Tror umiddelbart din mand er læge el brandmand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunnild

  Jeg forestiller mig, at du er læge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker også din blog og særligt din helt specielle evne til at skabe smukke billeder (både i ord og foto) af jeres hverdag der både byder på op og nedture. Det må kræve et godt overblik forenet med en kreativ sjæl (-:
  Og så er du utrolig dygtig med dine hænder og til farvesammensætning.
  Mit gæt må være at du arbejder i en kreativ virksomhed (måske inden for beklædning) måske i en administrativ stilling.
  Og tilslutter mig koret der tror på at din mand er ambulanceredder eller akutlæge med alle de vagter (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Glæder mig til at læse ‘noget om dig’… Tænker at A er ambulance-redder eller behandler. Måske du er kreativ, i en form for bladhus… Hmm. Den er faktisk svær – eller sundheds plejerske… Tror jeg nu ikke 😉 det må være noget der kombinerer omsorg, med kreativitet, med æstetik 🙂 kh og god vind med morfar og jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvis billedet er et hint… Kranfører? Øh aner det virkelig ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Hehe.. Det er lidt en sjov leg, det her! 😉
  I ny og næ er spørgsmålet om din profession også poppet op i mit hoved – men jeg har ikke skænket det voldsomt mange tanker, og kan ikke mindes at have læst om hverken dit eller din mands arbejde.
  Jeg tænker dog, at din mand formentlig er læge – og så kunne det jo være nærliggende at gætte på sygeplejerske for dit vedkommende, som flere også gør, for der er jo en del læger, der scorer sig en sygeplejerske 😉 (Ja, jeg er sygeplejerske – men gift med en ingeniør, haha!)
  Jeg tror dog bare ikke helt, du er sygeplejerske.. Måske du selv er læge? Under uddannelse til praktiserende læge? Ellers er mit bud lærer eller noget HR.
  Og så har jeg vist også opbrugt min gætte-kvote! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Jeg har slet ingen ide, men med al det dejlige mad du laver burde du tage og åbne en cafe så vi ikke behøver sidde bag skærmen og savle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kan ikke mindes, at have læst noget på bloggen der har givet en indikation på, hvad du laver i dit arbejdsliv. Men jeg tror du arbejder i en administrativ stilling. Umiddelbart tror jeg i hvert fald ikke, det er noget, man vil forbinde med det liv, du fører privat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   🙂 Tusind tak fordi du ville ‘lege’ med Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hov… synes jeg havde skrevet det, men kan se, at detkun blev i tankerne, da jeg skrev beskeden. Men jeg ville have skrevet, at det måske var en administrativ stilling inden for HR – som noget konsulent måske?? Jeg tror i øvrigt (som nogle af de andre) at A er ambulance-redder/fører/behandler ;-)?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg tror du sidder på kontor og laver noget kreativt / markedsføring, har også tænkt du sad i en bank men tænker alligevel du er for kreativ til det haha ..
  Spændt på hvad du virkelig laver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Haha, jeg glæder mig til at ‘løfte sløret’ 🙂 Tak fordi du ville lege med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har også tænkt samme tanke, for kan heller ikke huske og ha’ læst det nogle steder på din fantastiske blog 🙂 Men tænker noget ala fotograf, tekstforfatter – nok mest præget af dine fine billeder og skriverier.
  Venter spændt på oplæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak for de søde ord. Fortsættelse følger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Folkeskolelærer med fokus på kreative fag? Eller noget med web/medier/markedsføring? Eller selvstændig af en slags?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   🙂 Tusind tak fordi du ville ‘lege’ med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min første indskydelse var sygeplejerske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak for dit gæt Marie, hyggeligt du ville ‘lege’ med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er en meget omsorgsfuld person og kunne sagtens være sygeplejerske men det harmonerer ikke med en mand med nattevagt så jeg gætter på at du enten er pædagog eller har et kontor job hvor du arbejder med ting på skrift…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   🙂 Tusind tak for de søde ord Trine og fordi du tog dig tiden til at gætte med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sygeplejerske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   🙂 Tusind tak fordi du tog dig tiden til at gætte med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mit bud bliver nok lige fra hoften, da jeg ikke lige kan komme i tanken om at have læst noget om hvad du laver… jeg gætter på noget med reklame eller marketing eller andet hvor man skal være kreativ, men det er udelukkende et gæt. Kunne også sagtens være noget helt andet, fx. Med mennesker da du virker som en person med et stort hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak for de pæne ord Malene. Og tak for dine gæt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  jeg elsker at følge med på din blog og sluger dine indlæg råt!! 😉
  dine madbilleder, opskrifter, indretning, krea, alt er bare lige mig og finder stor inspiration hos dig.
  Har faktisk tænkt på hvad du laver, men jeg ved det faktisk ikke. Kan ikke lige sætte dig ind i “en boks”. Måske noget administrativt, evt. sygehusvæsen fx men er slet slet ikke sikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak for de søde ord Marie! Dejligt du vil kigge med her og finder inspiration også!
   Og tak for dine bud, fortsættelse følger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsforberedelser & tip om -70%