Nominér dine yndlings..

I denne uge..

 .. har jeg drømt om frisklavet granola hele natten og glædet mig til morgenmaden (og det er da ikke den værste start på dagen)
.. har vi blandt andet spist mexikansk kyllingelasagne og pasta med kødboller Lady&Vagabonden style
.. ventede den lækreste chokolade forkælelsespakke med påskeæg fra S.V. Michelsen på mig da jeg kom hjem fra arbejde – virkelig ikke det værste at komme hjem til efter en lang dag!
.. er vi begyndt at “spise” en ny slags fiskepiller fra Schiff, der skulle være ret så gode og ikke indeholde alt det som “almindelige” fiskepiller i øjeblikket er så udskældt for – jeg er spændt på om vi kan mærke forskel
.. har pakkeposten haft travlt på min regning, weekendens netshopping landede nemlig også herhjemme. Et par smukke skåle til Flora samlingen for nogen af fødselsdagspengene, nu hvor Royal Copenhagen har 25% på hele Flora serien
.. nyder jeg 2 af Snehvides dværge, som drengene har lavet i børnehaven. Jeg er helt tosset med dem, men jeg har jo selvfølgelig også lavet de to der har lavet dem ;o)
.. fik Sigurd indviet sine nye hjemmesko i børnehaven. Det har taget sin tid at opstøve dem i hans størrelse
.. har vi Netflixet den med store øjne – på stilke, og jeg har nydt at sidde med en dreng i hver armhule
.. er forsøget på at bekæmpe glasklokkehoved, aka forkølelse/ondt i ørerne, ikke lykkedes så godt, men jeg satser på at weekenden kan hjælpe på den front..
.. har jeg tilladt mig at servere grove gulerodsboller til aftensmad

Nu er det fredag og det er S K ø N T! Elsker, elsker fredag!
Glæder mig så meget til weekend. I eftermiddag står den på hyggetur med William, han skal have flyttet ørerne lidt og bagefter skal vi hjem og kokkerere. Har ikke helt besluttet mig for aftenens menu, så hvis du har et forslag er det meget velkomment!

Rigtig god fredag derude

6 kommentarer

 • Skønne billeder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej
  Ja, det er vigtigt at tænke på hvilken fiskeolie man putter i munden på sig selv og ungerne. Det har jeg også tænkt en del over ( http://hvorsvaerterdetlige.dk/er-det-ok-at-dope-sine-boern /)og vi prøver p.t. en EyeQ herhjemme (ikke reklame 😉 vi prøver dem på helt eget initiativ og regning), man kan få dem i en chewudgave, som ungerne godt kan lide.
  Hvilken effekt er det du går efter og venter på (hvis jeg må være nysgerrig).

  🙂 Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke. Tak for din kommentar. Ved ikke om jeg decideret regner med at kunne mærke en forskel, så længe jeg ikke kan mærke noget negativt ved at spise fiskeolien, som f.eks. konstant eftersmag af fisk eller lignende
   Jeg har også købt EyeQ til mine drenge i flere år, men da jeg så en dokumentar hvor de testede fiskepiller var de også blandt dem der var lavet af fordærvede fisk, så jeg stoppede egentlig derefter… Men det er lidt en jungle synes jeg egentlig..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som altid rigtig skønne billeder! Men hvad er de almindelige fiskepiller udskældt for? Jeg spiser pikasol fiskeolie, men debatten er muligvis bare fløjet over mit hoved. Skal jeg bestemt ikke afvise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Marina!
   Sådan i helt forkortet udgave, så så jeg en dokumentar der blev fulgt op af avisartikler, hvor fiskepiller af almindelig karakter blev udskældt for at være lavet af rådne affaldsfisk af en slags der var aldeles uspiselig og at der ikke var alt det gode i fiskepiller som ellers påstås. Så jeg havde pludselig ikke helt samme lyst til kaste dem indenbords længere..
   Der står mere her f.eks. http://www.dr.dk/DR1/kontant/2012/11/13150104.htm

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nominér dine yndlings..