Klippe klistre

Hverdags dit & dat

 

Hverdagsskud herfra

Jeg ville gerne bruge alle mine aftener på at være kreativ, der ligger bunker af stof på bordet der skriger på at blive klippet i og perler bag lågerne der gerne vil ud af æskerne, men som altid handler det om at prioritere.

For det første er der bare ikke tid til det med fodboldturneringer, aftensmadskokkerering, oprydning, leg og hygge. For det andet er jeg simpelthen for træt når klokken først har passeret 20.
Så vil jeg allerhelst bare smække benene op i sofaen og glo ligegyldigt fjernsyn.

Heldigvis har jeg gang i et kreaprojekt jeg kan arbejde på fra sofaen, så jeg er blevet helt optimistisk at blive færdig med dét :o)

Æblemos med en klat flødeskum og et drys lakridspulver er SÅ simpelt men smager fuldstændig fantastisk. En dessert uden sukker (altså bortset fra sukkeret i æblerne) og så har jeg altså tilladt mig at synde på en helt almindelig tirsdag ;o)

Rigtig god torsdag til Jer alle. Tæller I også ned til weekenden?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klippe klistre