Sidste chance..

Godt & Blandet – og en vinder af Søpapegøjen

Solstråler, nye cardi’s, formiddagshygge med gravid veninde jeg ser alt for sjældent, tallerken-fund, udendørsleg, grovtærte, nye fodboldstøvler der bliver brugt med stor iver til træning og i haven, zapp is, frokostrester, regnvejr, solskin, varme hveder med en dags forsinkelse, lækker chokoladekage, havearbejde..

Det har været en hektisk uge og mit hoved har været på overarbejde. En uge med masser af ny viden og udfordringer, både professionelt og privat.
Sofaen/sengen har været min ven så snart drengene var puttet…
Sigurd er vildt god til at lade armen hænge i slyngen. På mandag skal han til kontrol. Det bliver spændende omend højst sandsynligt fyldt med gråd for han har ikke meget til overs for sygehusbesøg efterhånden.. Tusind tak for alle Jeres søde hilsner til ham og os!

Nu skal weekenden nydes med god tid og leg, men inden da skal en glædelig nyhed overbringes;

En vinder af Søpapegøjen er fundet. Efter sammentælling, eftertælling og skrivekrampe trak Sigurd en vinder med den raske arm :o) Tillykke til Maja
Jeg håber du bliver rigtig glad for den. Send mig en mail med din adresse, så skal jeg sørge for at Søpapegøjen lander hos dig snarest muligt.

Til alle Jer andre: Tusind tak fordi I havde lyst til at lege med. Stay tuned – jeg har masser af lækre give aways i ærmet, der er meget fint at glæde sig til :o)

Rigtig god weekend

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance..