Weekendlykkeglimt - med storm, sol, walesstang, forårshåb og hygge

Ud på tur, aldrig sur – noget om min redning på kolde legepladser

Indeholder reklame for The Dalset

Jeg er en mega frossenpind. Virkelig! Jeg har nærmest kronisk blå negle fra efterår til forår og går altid med 3-4 lag og helst uldundertøj inderst.
Det har derfor altid været en stor udfordringer for mig at juble uhæmmet, når drengene (eller jeg selv) foreslår en tur på legepladsen i de her kolde måneder.
Jeg synes på den ene side, det er vildt godt og vigtigt med frisk luft og udendørs leg, men jeg hader at fryse imens. Ofte ender jeg med at gå rundt og fryse resten af dagen, fordi jeg ikke kan få varmet knoglerne op igen bagefter.

Jeg har derfor ønsket mig en flyverdragt i flere år, og sendt misundelige blikke efter drengenes 😉 Det er dog aldrig lykkedes mig at finde en, jeg er kun stødt på ‘Harboørehabitter’ eller dragter til over 5000 kr. Jeg har også set på termodragter, som er blevet meget populære de sidste par år, men jeg er ret sikker på, at de ikke vil kunne holde mig varm. Jeg har brug for noget, der er mere vind- og vandafvisende og med bedre foring.

Som nævnt i går, var vi, i søndags, på tur til Momhøje Naturcenter – hvilket i øvrigt skal have en stor anbefaling med på vejen. Vi har været der en del gange efterhånden og det er bare et virkelig fint sted at slå et par timer ihjel, og samtidig få brændt en ordentlig omgang krudt af. Der er også ret sikker garanti for røde kinder 🙂

Denne gang var jeg iført mit leopardsuit aka en flyverdragt fra The Dalset. Og jeg frøs slet ikke!

Den er også blevet min redning på mine lufteture med Saga. Før holdt jeg mig tilbage for at melde mig til at tage luftetjansen, fordi jeg hader at gå af sted i kulde og blæst. Men nu hvor jeg i et snuptag kan iføre mig min flyverdragt, er det faktisk helt okay at smutte af sted.

Lige nu er alle flyverdragterne sat ned med -25%. Og hvis man ikke er til leopard, kan de også købes i sort, grå, blå og ternet.
Min mor har også lige klikket en hjem, i blå, til når hun skal lufte hund og på legepladsen med børnebørnene.
Der er et størrelsesskema derinde, der er ret nemt at gå ud fra. Og så laves de i mange forskellige varianter, så der er både til høje, lave, brede og smalle. Det er ret smart. Min mor er fx kun lidt mere end 150 centimeter høj, og hendes passer fint i længden. Jeg er 176 cm høj og min passer også helt perfekt.

Og selvom det ikke er en billig løsning, så vil jeg vove den påstand, at det bedre kan betale sig at købe noget ordentligt, og betale lidt ekstra, end at købe noget, der i virkeligheden ikke er varmt nok – eller holder (til leg og sjov) i længden. Den her er jeg sikker på, jeg kan få glæde af i mange år frem 🙂

Nu vil jeg smutte på gåtur i kulden, sammen med A og Saga, inden der skal dovnes på sofaen med ‘lektier’.

God eftermiddag derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendlykkeglimt - med storm, sol, walesstang, forårshåb og hygge