Opskrift på fastelavnsboller - vandbakkelser med speltmel

Weekendlykkeglimt – med storm, sol, walesstang, forårshåb og hygge

Morgenhygge med friskbagte boller og syndige snegleTallerknen med en glad regnbue har jeg købt her  Lørdagsforkælelse i forårshumør – mens stormen rasede udenfor Hygge <3
Det smukke maleri har jeg skrevet mere om lige her Urtepotteskjuleren i messing har jeg købt her  Vild med den her blomst – er den ikke bare fin?Mens vi venter på forår <3 Søndagsmenuen – med hjælp fra S kunne vi nå at lave flere forskellige salater, mens nuggets og råstegte kartofler bagte i ovnen 🙂 Stadig kæmpe fan af min mors og min ordning: ‘Jeg-bager-kage – du-strikker’Ham her – helt frygtløs!

Haps – sikke en lækker weekend, vi netop har lagt bag os. Den blev udnyttet til fulde med rare stunder (og kage), og var sådan én, der er værd at samle på <3

Lørdag var A på døgnvagt, så mens drengene hyggede hos mormor, bagte jeg kager til os og pyntede dem med forår. Det var vist stormen udenfor, der fik mig til at længes. Om eftermiddagen smovsede vi walesstang, mens vi så badminton DM i flimmerkassen og nød at vi kunne holde os inden døre. Resterne fik A leveret til ham og kollegaerne.

Søndag morgen kom A hjem igen, lige i rette tid til et blødkogt æg, en friskbagt bolle og en snasket snegl.
Da vi havde daset, med en varm kaffekop i hånden, længe nok, hoppede vi i det varme tøj og kørte på skovtur. I modsætning til dagen før, var det helt vindstille og mildt udenfor. Drengene piskede rundt og blev totalt mudrede – lige som det skal være.

Efter storindkøb brugte vi resten af eftermiddagen på sofaen, og om aftenen lavede S og jeg aftensmad sammen. Det var både helt vildt hyggeligt og mega effektivt. Mens nuggets og kartofler bagte i ovnen, og vi skrålede med på Kim Larsens ‘Familien skal i skoven’, fik vi revet og skåret masser af grønt, så der var lidt af hvert til tallerknerne, da vi kaldte ‘spiiiiise’.

I morges måtte jeg tidligt ud af fjerene og af sted, mens mine 4 hjerter stadig lå og boblede. Selv vejene var øde, og nærmest hånede mig indirekte med min mangel på vinterferie 😉
Men nu er intet så skidt, at det ikke er godt for noget. Og jeg var da i det mindste oppe til at kunne bemærke, at det faktisk var godt på vej til at blive lyst, da jeg kørte hjemmefra. Juhuuu… forårets er ægte på vej!

Rigtig god aften derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på fastelavnsboller - vandbakkelser med speltmel