3 års fødselsdag i solen - traditioner, gaver, fodbold og forberedelser...

3 års fødselsdagsfest – med Gurli Gris tema

fullsizeoutput_20b9fullsizeoutput_20bb fullsizeoutput_20be fullsizeoutput_20bf fullsizeoutput_20c0 fullsizeoutput_20c1 fullsizeoutput_20c3 fullsizeoutput_20c4 fullsizeoutput_20c5 fullsizeoutput_20c7 fullsizeoutput_20c8 fullsizeoutput_20ca fullsizeoutput_20cffullsizeoutput_20c4 fullsizeoutput_20c5 fullsizeoutput_20c7 fullsizeoutput_20c8 fullsizeoutput_20ca fullsizeoutput_20cf fullsizeoutput_20d1 fullsizeoutput_20d2 fullsizeoutput_20d3 fullsizeoutput_20d6 fullsizeoutput_20d7fullsizeoutput_20d8fullsizeoutput_20d9fullsizeoutput_20db

3 års fødselsdagsfest med Gurli Gris tema – så er lykken altså gjort! Fødselsdagsbarnet havde (traditionen tro) valgt fødselsdagstemaet, og derefter gik min planlægning i gang, i et forsøg på at ramme plet 🙂

Jeg glædede mig vist lige så meget som drengene til at indbyde til fest. Det er jo ikke dem, der tvinger mig til at gå all in. Jeg kan bare ikke lade være. Jeg hygger mig gigantisk med at udtænke kager og pynt, og nyder at slå hjernen fra og stå i køkkenet og røre, piske og opfinde.
Kunne jeg leve af det, gjorde jeg det! Aftenen før fejring glæder jeg mig som et lille barn til juleaften! Kan næsten ikke vente med at skulle stå op og pynte kagerne færdig, og sætte det hele på bordet. Det er lidt magisk, når det hele står klar og det kun er gæsterne, der mangler 😉

Da L så bordet og kagerne efter sin middagslur, udbrød han helt spontant ‘Wow’, og gjorde mig blød om hjertet. Drengene betragtede det hele med store øjne og nysgerrige fingre, der ikke kunne lade være at mærke, røre og undersøge.

Vejret var perfekt til fejring – først i skyggen indenfor, og sidenhen i haven, med kølige bobler og fodboldspil på grønsværen.
Og da eftermiddagen var blevet til aften, var der tre trætte og glade drenge, der var klar til drømmeland.

Om halvanden måned skal W fejres og temaet fastlagt for længe siden. Det er heldigt, for så føles det ikke helt så tomt og ‘slut’ 😉 Nu kan jeg gå i gang med forberedelserne til den næste fejring 😉

Rigtig god dag derude!

 

P.S. Jeg arbejder på et indlæg, hvor jeg uddyber de forskellige kager, ideer til udsmykning og viser perlepladerne close up, så de evt. kan efterlignes 🙂 Stay tuned…

Update – indlægget med tips og ideer er lige her

fullsizeoutput_20cb fullsizeoutput_20cd fullsizeoutput_20ce

7 kommentarer

 • Tine

  Wow hvor er det flot og sikke meget forskelligt, man ville da nyde at komme til fødselsdag hos jer. Sikke en spændende og flot blog du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wow.. det ser vel nok lækkert ud 🙂 Du vil vel ikke dele opskriften på kagen med Gurli gris, hvor hun har jordbær kjole på? På forhånd tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, Charlotte 🙂 Jo, det kan du tro. Jeg linker til opskriften i et indlæg, hvor jeg går lidt mere i dybden med kagerne 🙂 Rigtig god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min datter fylder 3 år i næste måned og hun elsker Gurli gris♥️ tak for inspiration, du er simpelthen for vild 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak fordi du kiggede med. Det glæder mig, du kunne finde inspiration i det! Rigtig god fødselsdag til jer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil så gerne vide hvor din skænk er fra? ☺️
  MvhCamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Det er skabe fra Trævarefabrikernes Udsalg 🙂
   God dag
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 års fødselsdag i solen - traditioner, gaver, fodbold og forberedelser...