Weekendlykkeglimt, Mama's Diner og Sankt Hans hygge

Harry Potter fødselsdagsfest med masser af magi og trylleri

I dag er I inviteret indenfor til Harry Potter fødselsdagsfest. En dag, jeg har forberedt, både i tankerne og med hænderne, de sidste mange uger. Jeg har måske endda glædet mig (mindst) lige så meget som fødselsdagsbarnet 🙂

I morgen fylder W 10 år. Den første runde fødselsdag – både for ham og for os forældre. Det er virkelig stort og helt særligt.
Jeg kan stadig huske min egen 10 års fødselsdag, så jeg ville gerne give W en fødselsdag, han også kunne tænke tilbage på med glæde og smil i maven.
Temaet var næsten oplagt, nu han er kommet til 6. bog om den særlige og fortryllende dreng, Harry Potter. Hvilket i sig selv er så mega sejt, synes jeg! Han er meget optaget af magien og universet i Harry Potter bøgerne, og A og jeg har nydt at se filmen med ham, når han har afsluttet en bog.

I går var vi samlet 25 til fest i haven. Sidste weekend satte vi telt op – for man ved jo aldrig med den danske sommer… I går var det fint at have – til at søge skygge i 😉
Teltet var pyntet op som spisesal, med langbord og svævende stearinlys. For enden var der indgang til toget til Hogwarts, via perron 9 3/4. Der var parkering til koste på den ene side, gratis usynlighedskapper på en knagerække på den anden side og i luften fløj breve, på vej til Harry Potter.

Indenfor, i lidt køligere omgivelser, var der langbord med kager, frugt og masser af anden magi.
Solen bagte på os dagen lang og der blev drukket masser af Poly Juice eliksir og andet koldt.

Da eftermiddagen var blevet til aften, blev der grillet pølser og varmet brød, som jeg havde bagt i forvejen. Lige efter W’s ønske.

Jeg var helt høj på smil, magi og solskin, da jeg lagde hovedet på puden kl. 23. Det var skønt at putte en glad dreng, der havde nydt sin store dag i fulde drag.
I morgen fejrer vi igen – til den store guldmedalje! Der er glimt fra forberedelserne på Instagram (@mormedmegetmere)

Nu vil jeg dække bordet, til en fin dag i morgen, og tænke tilbage til for 10 år siden, da jeg gik med veer og ventede spændt…

P.S. Som med Gurli Gris festen, har jeg planer om at lave et indlæg med ideer til Harry Potter festligheder og uddybning af kager og kreative indslag
Update – indlægget med DIY’s og info om Harry Potter festen findes lige her

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendlykkeglimt, Mama's Diner og Sankt Hans hygge