06-09-17 - en dag i mit studieliv som sygeplejestuderende

Vil I se vores nye sofa?… Dam da da daaam….

Indlægget indeholder reklamelinks

023014 046 052
Circus puf (købt her) i en af mine yndlingsfarver – den er da lige til at spise, hva? 🙂
067 069

Endelig! Efter næsten to måneders (utålmodig) venten, landede den nye sofa herhjemme for et par dage siden. YAY!

Uh, jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften, til at den skulle ankomme. Jeg har både glædet mig til at have en sofa at splatte ud i igen, og til at se den i stuen og i fuldt flor. Der hvor vi købte den, stod den jo i den ‘sædvanlige’ grå farve, så jeg var spændt på, om den var blevet, som jeg havde tænkt og drømt om.

Jer der har fulgt med længe ved, at jeg er pjattet med blå og lyserød, så det kommer måske ikke som en overraskelse, at jeg er ret glad nede i maven, over det nye sofahjørne. Det var også sjovt at læse jeres farvegæt for lidt tid siden – I var da ikke helt ved siden af 🙂

Da jeg kom hjem fra skole forleden eftermiddag, hvor W og A havde samlet sofaen som en overraskelse, løb W mig i møde og var ellevild, både over at skulle vise mig det, men også over farverne og mageligheden. Han havde ikke set farven inden og blot hørt at den var blå, den sofa vi havde bestilt.

Det er sjovt at opleve, at han også lægger mærke til, hvordan der ser ud omkring ham, og at han er vild med farver. Hver gang jeg lader farverne få plads herhjemme, kommenterer drengene det…
For ja, jeg kan nok ikke komme uden om, at jeg ikke er farveforskrækket. Jeg synes, det er inspirerende at se andres hjem, men jeg ved også, at jeg ikke kan leve uden farver omkring mig. Det har jeg efterhånden ‘accepteret’…

Og fremover, når nogen træder ind i vores stue, vil de nok også (måske?) kunne konkludere det ret hurtigt 😉

Nu skal der selvfølgelig dimses lidt, så sofahjørnet bliver (endnu) mere personligt. Lamperne skal hænges op igen og jeg skal have fundet ud af, hvilke billeder der nu skal hænge på væggene, men indtil videre vil vi nyde det, som det er. Det var fedt at sætte sig i sofaen i går, da der skulle terpes pensum! L nød også at hoppe derind med en iPad, da han kom træt hjem fra vuggeren 🙂

Jeg kan næsten høre den kalde allerede…. Lur mig, om ikke det bliver stedet, jeg skal læse lektier igen i aften…. 😉

084
Den firbenede er også ret glad for det nye, bløde gulvtæppe
085 092 095
Gulvtæppet er blødt og lækkert og jeg har købt det lige her
097
Bølling bakkebord (kan købes her)
109
Patchworkpuderne er klar til kamp 😉
120
Sofaen er fra HAY og kan blandt andet købes her (i lige den farve du drømmer om 😉 )
124

6 kommentarer

 • Katrine

  Super flot!

  Lige et spørgsmål vedr. tæppet: jeg modtog selv tæppet sidste mandag, men har haft problemer med lugten – det lugter helt forfærdeligt, i hele huset! Har du oplevet det samme? I så fald: har du kunne gøre noget ved det? Ellos er ikke til meget hjælp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, Katrine.
   Ja, jeg har samme problem. Det er drøn irriterende. Satsede på, at det hurtigt ville ‘dampe’ af, men det er der stadig. Overvejer at forsøge vaske det ned med Rodalon og se om det kan tage det. Ellers må vi vist have lavet en fællesmail til Ellos 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Det ser helt fantastisk ud, jeres nye sofahjørne 💙💕 Den puf har jeg savlet over mange gange.
  Du er fantastisk til at sammensætte farver 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Årh, det var en sød kompliment. Tusind tak, Katja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super flot! Det er et rigtig godt match med den fine lyserøde puf 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tusind tak, Louise. Jeg er også ret vild med det – og kombinationen af den kraftige blå og den ‘douch’ pudderlyserøde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

06-09-17 - en dag i mit studieliv som sygeplejestuderende