Om en måned...

Weekendlykkeglimt

134153 162 144 147139 126 112126109

Weekenden var sådan én, hvor jeg var ret meget alene med drengene, fordi A var en del væk på vagter.

Den startede dog ret godt fredag aften, med middag og øller med kollegaer. Det var helt vildt hyggeligt at være ‘på slap line’ og snakke om alt muligt andet end arbejde og to-dos. Dejligt at have farmor og faster i nærheden, der kunne passe drenge imens 🙂

Lørdag stod på indkøb og praktiske gøremål med drengene mens A sov. Om eftermiddagen smovsede vi drømmekage. W overnattede hos faster, så S havde fået lov at bestemme menuen. Han valgte pizza – tror aldrig mine drenge bliver trætte af hjemmelavet pizza. Det gør mig glad <3
Da jeg sagde til ham, at han måtte bestemme menuen, når nu L og ham skulle være alene hjemme med deres kedelige forældre, sagde han straks ‘I er da ikke kedelige’. Han er en charmebøf, hva? 🙂

Søndag var drengene og jeg alene hele dagen. Mens L sov lur og drengene spillede lidt PS3, greb jeg chancen og tog mig tid til lidt krea. Det blev både til et nyt net til alt mit grej, som jeg slæber rundt på hver dag, (udover alt det jeg har i min taske) og der blev også tid til at lege med selvhærdende ler (affiliatelink) 🙂
Da regnen stoppede om eftermiddagen, kørte vi S hen til en kammerat og tog på kirkegården med roser til morfar bagefter.

Weekenden blev afsluttet i sofaen, med A ved min side og endnu et afsnit af Bedrag. En gennemrar måde at sætte punktum og ‘lande’, ovenpå endnu en weekend med masser at gøre og nå.

Jeg forundres hver weekend over, hvor hurtigt tiden går. Men sådan er det nok, når man har det rart.
Nu er ugen allerede i gang for fuld skrald, jeg tror den byder på masser af gode stunder, så mon ikke, den også kommer til at flyve af sted…? 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en måned...