Opskrift på sprøde forårsruller uden friture - med masser af grønt

Lyserøde lykkeglimt

034hjemmelavede træstammer
Total yndlings luksus træstammer – opskriften er her
003
005 027 027En del har spurgt til toppen på billedet og den er nu på udsalg lige her

006 027 039
Hjemmelavede forårsruller er altid et hit! Opskriften er lige her
081
Lyserøde sko, der gør dagen lidt sjovere 🙂
090 019 003nutcase cykelhjelm i love my brain
Better safe than sorry, right? 
027

Jeg samlede en omgang lykkeglimt og opdagede hurtigt, at (lyse)rød vist var et gennemgående tema denne gang… 🙂
Men det er nu heller ikke så skidt. For det første så er jeg ret vild med lyserød og for det andet, så er det vist en helt fin modvægt til al testosteronen herhjemme 😉

Haven bugner af lækkerier for tiden, heldigvis er der masser af små (og store) pilfingre, der gerne tager fra, så intet går til spilde. Jeg har selv massevis af skønne barndomsminder fra skovjordbærspisning hos min mormor og morfar og synes det er fedt, at der er så mange, at drengene bare kan forsyne sig, uden at skulle stå og udstikke begrænsninger.

Weekenden løb af sted, som om den havde fået besked på at spurte. De to store var med farmor og farfar i sommerhus og lørdag aften sov L ‘ude’ for første gang. Hos mormor. Mens A og jeg indkasserede en af hans julegaver til mig. En tur til Kim Larsen koncert. Heldigvis holdt det nogenlunde tørt og vi nød et par timer sammen, med gamle minder strømmende ud af højttalerne.
Som tak, kvitterede vi med en omgang frisklavede luksus træstammer og de dej der blev i overskud, blev til romkugler med kokos (og mærkeligt nok, er der stadig et par stykker tilbage i køleskabet. Mit held, når nu jeg skal være alene hjemme i aften 😉 )

I denne uge er W på fodboldskole alle 5 dage. Han kom hjem i går og erklærede, at det var det fedeste han nogensinde havde prøvet, så det må siges at være money well spend! 🙂

Om lidt skal jeg til tandlæge. Min absolutte hadebeskæftigelse. Jeg vil næsten hellere føde, end at skulle til tandeftersyn – altså næsten. Jeg glæder mig SÅ meget til det er overstået, det skal vel nærmest fejres!

Håber I alle får en rigtig rar tirsdag. Her skinner solen faktisk, det er nu ret skønt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sprøde forårsruller uden friture - med masser af grønt