Verdens bedste jordbærkage

Vuggestue – update

013 060

Allerførst vil jeg gerne sige tak for alle jeres kommentarer til mit indlæg om status på vuggestueopstart

Dagen efter jeg havde skrevet indlægget, havde A og jeg truffet en beslutning. Ikke en hurtig eller uovervejet beslutning. Den havde været længe undervejs. Det kunne ikke være anderledes. Det var ikke stedet for L og heller ikke for os.
Vi har ikke haft lyst til at smække med døren, men har indset, at vi ihvertfald ikke er enige i de synspunkter og den erfaring de har, i forhold til indkøring og hverdag i en vuggestue.

Det er trist, at det ikke skulle lykkes at samle drengene ét sted. Men sådan må det være. Vi havde ikke lyst til at gå og have ondt i maven over det. L vågnede med gråd og skrig, når han sov hjemme i trygge rammer i haven, når han havde været alene deroppe i korte stunder, som om han var skrækslagen for at vi havde forladt ham (igen), og sådan skal det ikke være.
Vores glade lykkespire skal rummes for den han er. Så held i uheld, har jeg barsel stadigvæk, så vi kunne træffe valget uden virkelig meget bøvl til følge.
Og så trøster vi os med, at det trods alt ‘kun’ er halvandet år, vi skal køre ekstra rundt.

Vi har fået plads i den vuggestue hvor S og W gik, men først fra d. 1/8, så L og jeg får et par måneder sammen, hvor jeg skal forsøge at aktivere ham og følge med ham. Han sidder eller står ikke stille mange sekunder af gangen, så der er drøn på. Mange af de planer jeg havde om praktiske projekter jeg skulle ordne, når han var nogle timer i vuggestue, bliver nok sat lidt på standby, men det er helt okay.

Nu håber jeg bare på en solrig, skøn sommer, hvor vi kan dase i skyggen og skraldgrine sammen og hente storebrødrene tidligt. Og så ser vi frem til vuggestuestart med spænding og glæde, dér hvor vi kender både omgivelser, ‘politik’ og personale.

9 kommentarer

 • Rutsje

  Årh hvor det glæder mig! Har sådan tænkt på jer. Og det bekræfter mig endnu en gang i, at i har nogle meget heldige børn 🙂 SÅDAN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Man skal gøre hvad der føles rigtigt. Vores den lille på 9 mdr er lige startet i dagpleje. Han er glad og virker glad for at være der. Sådan har det været fra dag et ☺ her er det mor der synes det er lidt svært at afleverer. Men hun nyder friheden når begge børn er i dagpleje. ( vores den store er 2 år og går i en anden dagpleje. Vi ville ikke have den i samme dagpleje for 1: dens stores dp stopper december næste år 2: vores børn ville se hinanden 24 timer i døgnet 3: de er jo ikke rigitge tvillinger så de skal have mulighed for forskellige venner og oplevelser. Ja det giver en del rod, men der er kum 300 meter mellem dagplejerne så det er intet problem.☺) håber i nyder sommeren ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Lyder som den helt rigtige beslutning! Har lige kørt min datter, der har samme alder som din søn ind i vuggestue, og der var ‘kun’ gråd i starten. Samtidig kunne man mærke at hun egentlig var glad for at komme der, så det var selve afskeden der lige skulle læres. Super at du har muligheden for at få lidt ro på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  👍🏻godt gået 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at i mærkede efter og handlede der på. Tillykke til jer og ikke mindst Leander.
  Min ældste pige måtte også skrifte vuggestue, fordi de var så grundlæggende uenige i alt hvad vi stod for, og det blev en ubeskrivelig stor succes. Min mindste som har haft den sværeste opstart i vuggestue, blev i hans, fordi det var et sted og et personale vi stolede på, og vidste at det ikke var stedet der gjorde ham ked af det. Jeg håber at du får en dejlig sommer med alle dine drenge, og mon ikke at der bliver lidt mere ro i maven, når disse spekulationer ikke længere fylder.
  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Sådan! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Kære Pernille,
  Nu bliver jeg simpelthen nødt til at skrive en kommentar.
  Jeg elsker at følge dig på din blog (jeg læser kun sjældent herinde). Jeg er en pige på 22 år, og min fremtid med børn og mand bliver først til virkelighed om mange år, men hold op hvor jeg glæder mig. Jeg har altid været skruk(!) og bare glædet mig til at blive blive husmor! Og jeg vil (ud fra hvad jeg oplever på din insta-profil), være lige som dig! Jeg elsker at lave mad, og det gør du tydeligvis også.

  Jeg har lige læst din indlæg om din far, og jeg kunne ikke holde tårerene tilbage. Jeg græd helt vildt. Jeg tænkte på min far og hvor meget jeg selv håber at han kommer til at se mine kommende børn, og i øvrigt bare hvor meget jeg dog elsker min far.Verdens bedste synes jeg!
  God bedring eller hvad man siger. Jeg håber alligevel denne kommentar kan muntre dig op 🙂
  Mange hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sejt gjort!!! Jeg tror, at mange har en tendens til at blive, når man nu har fået en plads osv. Så stor ros til jer for at mærke efter og følge jeres fornemmelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Eriksen Petersen

  Fedt I gør noget 😊 dyb respekt herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste jordbærkage