Lærerig julegave - er der mon en doktor i maven?

Fødselsdagsønsker – 4 år

Collage-fodselsdag2

// Alfons Åberg // Mumi Lægetaske // Puslespil om kroppen // Træ legekamera // LuckyBoySunday Balthazar // Kay Bojesen alfabetklodser // Cykelhjelm med LED lys // Mini Rodini sengetøj // Small rags bukser // Molo Ripley t-shirt med ørn // Skæg med matematik cd // Her bor jeg børnecd //

Selvom jeg har svært ved at forstå det, så står der snart 4 års fødselsdag på programmet herhjemme…

Det er jo ikke så forfærdeligt længe siden vi sidst skrev ønskeseddel, så det kan være lidt svært at komme på nye ønsker, men der er trods alt nogen der ikke blev opfyldt sidste gang og også plads til de lidt mere praktiske ønsker, der også vækker glæde 🙂
En ny cykelhjelm f.eks. Jeg faldt over en med LED lys bagpå, det synes jeg godt nok er smart. Man kan vel nærmest ikke have for meget lys på når man drøner af sted i mørket, og så sidder lyset også højere på hjelmen end det gør nede på cyklen.

Udover dét på collagen, står der også Lego og gode bøger på listen. Og så tror jeg at A og jeg skal ud at finde en god musikafspiller til ham, for S elsker at lytte til musik og synge, mens han hygger på gulvet med legetøj (helst spredt over hele gulvet). Og så er cd’en ‘Her bor jeg’ et stort ønske fra S, for den gode gamle sang om Sigurd er nemlig på. Kan I huske den fra børnetime? ‘Moooar, jeg vil gerne ha’, du si’r goddag til min nye ven, han hedder Sigurd, han hedder Sigurd, ooååååhhh’ 😉

Har du gode ideer til 4-års ønsker eller til en børnevenlig musikafspiller må du meget gerne sige til. Jeg tror ikke listen kan blive for lang, hvis det skal være op til Sigurd 🙂

Rigtig god weekend

 

Indlægget indeholder affiliatelinks

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lærerig julegave - er der mon en doktor i maven?