Eftermiddagshygge og pyntesyge hindbærsnitter

Fødselsdagsønsker af den materielle slags

collage-onsker-34-aar

Bog: ‘Videnskabsteori’ af Jacob Birkler // Rosa hårspænde med små sten // Lagkagefad i glas // Vægdekoration i guld // Jaderulle // Bog: ‘Den gode opgave’ // Snebold lysestage // Lyserød keramik skål med høj fod // Gul vase i keramik // Blå espadriller i skind // Keramikfugle i fine farver // Fugt serum fra Ecooking // Sofabord i eg // Foundation fra Nilens Jord // Uldplaid med tern // Marimekko tallerken med blomster // Vandglas med deller // Marimekko grillhandske // Rød læbestift ‘Flamenco’ // Lille glasvase til små buketter // Stor glasvase til forårsgrene eller sommerblomster

En omgang fødselsdagsønsker af den helt og aldeles materielle slags – det er hvad jeg har at byde på i dag.

Det er nu ikke fordi jeg har travlt med at blive ældre, men det kan jo heller ikke rigtig betale sig at kæmpe imod tiden, vel? 😉
Om en uges tid byder jeg, sammen med foråret, et nyt år velkommen og det skal, som altid, fejres med manér.
Helt præcis hvordan, har jeg dog ikke besluttet endnu…

Der er allerede flere der har efterspurgt mine fødselsdagsønsker, så nu har jeg samlet (nogle af) dem her.
Med en SU som den ene af indtægterne herhjemme, er der både lidt studiepraktisk på listen, men også en del, der må gå under kategorien ‘forkælelse’. Men det er nu også meget rart indimellem – og ikke noget, der er meget plads til, når der også skal shoppes mad og betales regninger 🙂

Der er både køkkenremedier, hårspænder, keramik, et uldent tæppe og vaser på listen og også ting, der – måske – kan hjælpe med at holde alderen lidt på afstand 😉

Så er der bare tilbage at vente og se, hvad mine gavegivere finder på…
Og at ønske jer alle en herlig søndag – med masser af solskin forhåbentlig!

4 kommentarer

 • Kathrine

  Et godt råd – lad være med at ønske/købe “den gode opgave” 🙈 Vi har to herhjemme og de er aldrig blevet brugt – det er bare ikke en bog, som man kommer til at bruge. Lån den hellere på biblioteket, hvilket faktisk er et godt sparetip, da man nogle gange kun skal læse et kapitel i en dyr bog 😅🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Tak for det. Det var et godt råd 😉 Den står på min pensumliste, så jeg tænkte, den var uundværlig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Ha ha! Jeg forstår dig – sådan havde jeg det også, da jeg begyndte på min uddannelse, men 6 år har gjort mig klogere 😉
   Ellers lån den og så se om den er uundværlig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Ha ha! Jeg forstår dig – sådan havde jeg det også, da jeg begyndte på min uddannelse, men 6 år har gjort mig klogere 😉
   Ellers lån den og så se om den er uundværlig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eftermiddagshygge og pyntesyge hindbærsnitter