‚úē
L√łse skud og noget om edderkopper i sengen...

Shoppings

123456

Der er blevet shoppet lidt efterårslækkerier herhjemme på det seneste.

Sigurd har selv valgt lidt nyt til garderoben fra Mini Rodini, shoppet hos My lille limón. Han var ret godt tilfreds med sine valg, da de landede herhjemme og det måtte straks en tur i maskinen, så han kunne få det på i børnehave ūüôā

Jeg har forkælet mig selv med et nyt par af yndlingsstøvlen fra Angulus. I år med kækt leopardprint. De er allerede et hit!

Og samtidig fik drengene lov at vælge efterårs/vinterstøvler. William er virkelig begyndt at have en mening om sin garderobe – på godt og ondt – og Sigurd efterligner ham lidt (for meget). Så jeg tænkte at hvis de selv fik lov at vælge, så skal jeg ikke til at diskutere med dem, når de skal have dem i brug. Jeg viste dem udvalget hos Angulus og de var ret hurtige til at beslutte sig. Heldigvis valgte de støvler som jeg også synes er super seje ūüėČ

Er I kommet godt i gang med at få fyldt efterårs- og vintergarderoben op?

Det er en kostbar affære, men jeg kan nu godt lide denne årstid, med støvler, lag på lag, lækre bløde cardigans og uld. Forleden viste jeg mine efterårsønsker, de kan genses lige her

Rigtig god aften til jer alle!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L√łse skud og noget om edderkopper i sengen...