Godt og blandet

Weekendglimt med et drys jul

312456789

Weekendmenuen blev tyvstartet lidt allerede torsdag, med mexi burgers og nachos. Min bror kom på spontant besøg, det var hyggeligt. Han har en stor stjerne hos begge drenge, de elsker når han kigger forbi 🙂

Og så blev julen ligesom kick startet i weekenden også. Vi kunne simpelthen ikke vente længere, drengene og jeg, så vi ‘kom til’ at lave risalamande i fredags som Disney sjov slik. Øj det var godt 🙂

Lørdag var drengene og jeg på tur med Williams klasse. Vi skulle selv have lidt formiddagsmad med, så jeg bagte kanelsnurrer og skar lidt grønt i mundrette stykker. A var på arbejde, så han og kollegerne blev også forkælet – vi kan dog ikke spise 10 snurrer selv 🙂 (eller jo måske kunne vi godt, men samvittigheden tillader det dog ikke.. ;))

Lidt uventet alenetid bød sig også i weekenden og det endte med at blive pakkekalender startskuddet. Jeg har shoppet gaver henover de sidste par måneder, mangler stadig en del, men nu har jeg også fået taget hul på indpakningen, som jeg ved af erfaring er en tidsrøver.

Søndag aften bød menuen på hyggesimre osso buco måltid. Det er lidt sjovt med sådanne retter. Da jeg var barn hadede jeg når min far satte mad til at simre på komfuret hele dagen, jeg synes det var så kedeligt. Men nu er jeg åbenbart blevet så voksen selv, at det er sådan noget jeg gør. For det smager jo helt ærligt virkelig godt. Og drengene har ikke arvet mit barndomstraume, de synes det var vildt lækkert. Men altså, de to, kød, sovs og kartoffelmos, så behøver de vist ikke mere 🙂

Håber I har nydt weekenden. Rigtig god mandag

2 kommentarer

  • Det ser ud som en dejlig weekend. Fedt at have fået taget hul på kalendergaveindpakningen – jeg bliver overrasket år efter år…
    /tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Leila

    Sikke en dejlig weekend. Hvor har du købt de fine klistermærker til pakkegaverne? Sådan nogle kunne jeg godt bruge.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt og blandet