Back again

Postkort fra Samsø

Opskriften på en fantastisk og mindeværdig sommerferie!
Samvær, fisk i massevis, lækkerier fra vejboderne, øl fra det lokale bryggeri, badening, afkøling i skyggen, minigolf, god mad, frihed, 0 planer, løb i bakkerne, sand overalt, firkløverfund, isnydning – hver dag, grine, hop, nydning, færgesejlads, smuk udsigt, kig til Tunø fra toppen af Samsø, stensamling med hul i, idyl i massevis, afslapning og smuk natur!

Som lovet i går kommer her billedstorm fra skønne, smukke Samsø

Jeg var heldig, pludselig at få fri 4 dage i sidste uge, sammen med mine 3 drenge. Da jeg fandt ud af det og tjekkede vejrudsigten, blev det hurtigt bestemt at vi måtte på tur ud i verden. Eller ihvertfald helt til Samsø. Jeg fandt det (vist nok) sidste ledige hus på øen og af sted kom vi.

Vi har i mange år snakket om at tage til Samsø, og endelig kom vi af sted! At vejret så også viste sig fra sin allerbedste side, var jo bare cherry on the top!

Færgeoverfarten var i sig selv en rigtig sjov oplevelse for drengene og såmænd også for A og jeg.

Vi har spist masser af is og fisk. Handlet i de mange landevejsboder. Spillet minigolf. Nydt solen – og skyggen. Grinet, lavet ingenting. Nydt hinanden.

Vi meget overraskede over hvor bakket et landskab der er på Samsø. Simpelthen så smukt. Og Nordby, hvor vi boede, er en fuldstændig fantastisk idyllisk by med stråtækte huse en masse, med stokroser der smiler og strækker sig mod solen og det skønneste gadekær fra dengang verden var en anden..

William fik badet alt det han overhoved kunne komme til sammen med A, mens S og jeg nød det i sandet imens.

En (mini)ferie jeg kan leve højt på længe. Og jeg vil glæde mig til at vende tilbage, for det har vi aftalt at vi skal.
Og forhåbentlig også en ferie der har plantet gode minder i drengene, som vi kan huske tilbage på i mange år.

Du danske sommer, jeg elsker dig!

7 kommentarer

 • Dejligt at være tilbage og kan følge med på din blog og dine fantastiske billeder :0) Desværre har IG overtaget min telefon denne sommer… Men kun fordi jeg ikke kan komme på nettet fra min computer, altså jer i kolonihaven ;0) Hvor bliver det spændende med skolestart.. Og jeg glæder mig meget til billeder af jeres renoveret 1 sal ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen tilbage. Dejligt at se dine skønne madbilleder og høre om hverdagen igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser altid så godt ud på det fyldte runde bord 🙂 Glædelig sommerhverdag til dig.

  KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og som altid rigtig dejlige fotos…. Jeg er vild med dine borddækningbilleder… :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back again