Weekenden bød på..

Lyn Give Away – Vind Lego Movie Lunch set

Room Copenhagen, der blandt andet står bag de lækre Lego opbevaringsprodukter og madkasser, har spurgt mig om ikke jeg kunne tænke mig at forkæle en af mine læsere med et fint Lego Movie Lunch set og det kunne jeg selvfølgelig!

Vi er vilde med Lego herhjemme og det tænker jeg at der også er mange af Jer(es børn, nevøer, kusiner, niecer, fætre, venners børn osv.) der er? :o)

I forbindelse med lanceringen af den nye Lego Movie har Room Copenhagen lanceret et cool Lunch set der består af madkasse og drikkedunk. Et sæt jeg er helt sikker på mine drenge ville elske at have med i børnehave hver dag.
Sættet koster 119,95 og kan blandt andet købes hos Imerco, Bilka og Føtex.

For at være med i lodtrækningen om et Lego Movie Lunch set skal du skrive en kommentar herunder senest d. 27/2 2014 kl. 9. Derefter trækker jeg en heldig tilfældig, der får et sæt tilsendt
Du må meget gerne skrive i kommentaren om du har set Lego filmen – og i så fald hvad du synes om den?

Rigtig god tirsdag

P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 27. februar og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 4 dage

P.P.S. Husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o) Eller her hvis du (også) vil følge med via Facebook

50 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden bød på..