Drengenes juleønsker

Lego Dimensions anbefaling – sponsoreret indlæg

1dimensions

Ja, billedet taler næsten for sig selv. Drengene blev ellevilde, da de fik det nye spil fra Lego, Lego Dimensions, i gave.

Det hele startede med denne video:

Og efter det var de hooked og talte ikke om andet.
Men det er da selvfølgelig også ret tiltalende, med et spil der kombinerer de fleste af deres helte og yndlingstegnefilm, f.eks. Batman, Simpsons, Scoobie Doo, Ninjago, Lego Movie og Ringenes Herre.

Udover at være et helt ‘almindeligt’ spil, taler det til fantasien og udvikler sig, som man selv har lyst til og synes. Man bygger sig faktisk igennem det. Der følger en plade med til spillet hvor man bygger figurer og køretøjer på. Og det er ikke helt let. Der skal tænkes undervejs.
Man begynder med en startpakke og kan så udbygge med de figurer man synes allerbedst om.

Hvis det stod til drengene, tog de gerne en time eller to i spillerummet hver dag, men det får de dog ikke lov til 😉

Herfra får spillet de bedste anbefalinger, drengene har efterhånden ret høje krav til, hvad et godt spil skal kunne, og det lever Lego Dimensions op til.
Et godt julegaveønske eller en julegaveidé, hvis man gerne vil give noget der kombinerer spil, tankevirksomhed og fantasi.
Og for os forældre er det også et spil vi kan lade vores børn spille, uden at skulle bekymre os om indholdet af det og hvad det lærer vores børn (af unoder…) 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengenes juleønsker