Jul Hygge Rester Patchwork Minder

Lyn Give Away – Room Copenhagen

Denne lyn give away er sponsoreret af Room Copenhagen, der blandt andet står bag de cool overdimensionerede Lego opbevaringsæsker og den nye smukke designserie til køkkenet som jeg selv er helt tosset med.

William og Sigurd er ret vilde med Lego, som i RET vilde med Lego!
Derfor opbevarer de (selvfølgelig) alle de små dimser, der ikke har en fast plads på en eller anden Legoskulptur, i et forstørret Lego hoved.

Da Room Copenhagen spurgte mig om jeg mon ikke har nogle læsere der kunne tænke sig at vinde en extra julegave, f.eks til et lille hoved der kunne bruge et extra, var jeg straks med på ideen :o)
For det har jeg da helt sikkert, ik?

En perfekt julegave der ikke koster en halv arm og som spreder glæde hos store og små på børneværelset. Hovedet fås også i den klassiske gule model og koster 99,95

Skriv en kommentar nedenfor inden d. 13. december 2013 kl. 10, så er du med i trækningen om et Lego skelethoved

Og husk også muligheden for at vinde en smuk Kähler lampe her :o)

Pøj pøj

P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 13. december og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af f.eks. fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o)

85 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul Hygge Rester Patchwork Minder