Kähler Give Away

Jul Hygge Rester Patchwork Minder

Endnu en pude er syet færdig, så mangler jeg kun 2-4 stykker // Brændte mandler in the making // En af mine decembersvagheder, så selvfølgelig bliver risengrødsrester tryllet om :o) // Planlægning, liste-afkrydsning og sløjfefolderi // Jul // En julestjerne i lædersnor // Et brev med skønne minder fra Printic // Sol i stuen // Ægte stearin <3 // Close up // Brændte karamelliserede mandler, nu i pose fra Søstrene Grene // Søndags restemad som ingen klager modtog :o)

Ja det var så den weekend og hverdagen er allerede godt i gang igen.
Jeg hygger mig alt det jeg kan komme til! Med at lave mad til dem omkring mig, sy videre på patchworkprojekter når huset falder til ro om aftenen, tænde lys, skrive lister og krydse af på dem (det er nu sådan en rar følelse :o)) og spise alt for mange julegodter..

I eftermiddag står den på 2xgymnastik med drengene og så glæder jeg mig til at lande i sofaen i aften ved siden af min mand og slappe af!
Rigtig god aften derude!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kähler Give Away