Hygge, Hama & Herligheder

Boligglimt med et drys jul..

Der sniger sig lidt jul ind hist og her…
Desværre ikke så meget som jeg kunne ønske mig, men jeg synes ikke det er helt det samme at “pynte op” midt i flytterod – for ja, der er stadig lidt rod i hjørnerne :o) Så bliver det ligesom bare rod på rod..
Jeg er gået i gang med at flette flere julehjerter, har stadig en drøm om at få et juletræ indenfor døren i år :o)

Nu hvor sneen er pist borte skal der lidt extra til for at fastholde min julestemning kan jeg mærke, så er det hyggeligt at sidde og nørkle med hjerterne. I slipper nok heller ikke for at se dem, når jeg engang har fået lavet lidt flere.. ;o)

Rigtig god jule-tirsdag

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge, Hama & Herligheder