Hverdagslykkeglimt fra ugen der gik

Selvironi – lige over grænsen

Sponsoreret af Fleggaard

100

9,5 ud af 10 reklamer jeg støder på, er virkelig dårlige, hvis du spørger mig. Der skal ret meget til før jeg stopper op og lægger mærke til en reklame. Jeg kan ikke helt sætte ord på, hvad der indimellem gør, at jeg rent faktisk bliver fanget af en reklame, men jeg ved ihvertfald, at den skal være anderledes, skæv, skør, virkelig sjov eller modig….

Fleggaard (I ved, den shop, der ligger lige over grænsen, der sælger alt det, vores maver begærer) har netop lanceret en ny serie af skøre reklamefilm, med Casper Christensen i hovedrollen. Og jeg synes, deres forsøg på at lave reklame er spot on. De tager pis på sig selv (for at sige det, som det er) og det kan jeg ret godt lide. Selvironi er et super fint karaktertræk, synes jeg. Især når det kommer til reklamer, hvor det til tider godt kan blive så frelst, overdrevet og selvelskende…

De fleste af os har garanteret prøvet at tage turen over grænsen for at proviantere… Men det er nok ikke så mange af os, der gør et stort nummer ud af at fortælle, at vi har været det…
Jeg indrømmer dog gerne, at jeg især er glad for at få fyldt depotet op med nødder og marcipan, når jeg er på de kanter 😉

I den nye serie er Casper Christensen ligeglad med, hvad han skal lave og hvem han skal reklamere for, bare han kan tjene penge til en swimmingpool i haven… Derfra sker der så lidt af hvert…

Første afsnit af serien kan ses lige her:

Jeg har fået lov til at smugkigge på de kommende afsnit og jeg kan afsløre så meget, at det fortsætter i den skøre, skægge, selvironiske retning. Og hvis du var vild med serien og filmene Klovn, så er jeg ret sikker på, du også vil kunne lide denne lille serie, der egentlig mest af alt også handler om en helt masse andet end Fleggaard.

Der er 6 afsnit i alt og de bliver frigivet løbende og kan findes på Fleggaards hjemmeside – afsnit 2 er såmænd også allerede klar 🙂

Rigtig god aften derude

I morgen venter sidste ‘afsnit’ fra vores tur til Paris – lige her på bloggen. Håber vi ses igen dér 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagslykkeglimt fra ugen der gik