Tip: -20% på efterårsstøvler og sko - kun i dag

Godhed i glimt

057
Yndlingsudsigt
041
039 066065 070
Æblesnegle – det skal nydes, at haven smider æbler efter os
155 156 190 311 323 332
Rokketand-tid
339 348 354
Uld på stribe
357
Ny vasketøjskurv – sådan én kan åbenbart også være lidt pæn 🙂 Købt her (affiliatelink)
362
Smørrebrød i nyfortolkning
ig3005

Der er meget godt at bemærke hver dag, og her er noget af det, samlet i små glimt.

Jeg begynder at fornemme efteråret, især om morgenen er det edderkoldt at cykle, men det er jo ikke så mærkeligt, når man ser på kalenderen. Jeg nyder de sprøde morgener og mærker vinteren nærme sig. Mit kreative drive er på vej op. I efterårs- og vintermånederne synes jeg altid, det giver så meget mening at fylde aftenerne med kreativitet, når jeg lander i sofaen om aftenen under tæppet. Jeg har mange projekter i tankerne, ikke mindst fordi det nu også har en arbejdsmæssig kobling, der gør at min hjerne er i konstant krea-mode. Jeg er vild med det 😉 Og du kan læse mere om det her, hvis du ikke fik det med i går 😉

Nu vil jeg nyde stilheden et øjeblik, for det har været en weekend med max tryk på mor-knappen og jeg trænger, ærligt talt, til en lille pause!

Rigtig god aften derude!

 

P.S. Hvis I vil følge med ‘behind the scene’ kan I kigge med på Snapchat – Mormedmegetmere hedder jeg dér

3 kommentarer

 • Fie

  Sikke en fiiin skjorte! Hvor er den fra. Hilsen en der er besat af prikker😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Haha, sådan har jeg det også 🙂
   Den er såmænd ‘bare’ fra H&M
   God weekend til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sikke dejlige billeder – dem kan man da ikke andet end blive glad af. Jeg har lagt mærke til at der er færre diys her på sitet. Er det på makaku.dk man skal holde øje med dine skønne ideer?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: -20% på efterårsstøvler og sko - kun i dag