Lykkeglimt

Efterårsforkælelse til drengene

Reklame i form af affiliatelinks052038 text 045 048055 056

I går kom der en pakke fra en af mine absolutte yndlings webshops, Parcellet, med lidt efterårslækkerier til S og L.
Jeg var blevet fristet over evne for et par dage siden, da jeg kiggede forbi webshoppen, og dagen efter kunne jeg hente fristelserne på posthuset.

Jeg er helt pjattet med Mini Rodinis fine print og besluttede hurtigt, at L er mand nok til at gå med bukser med lyserøde kaniner og leggings med bambier 😀
S blev ret glad for trøjen med vilde kaniner, som han selv døbte dem, og ville gerne have den på med det samme. Jeg måtte love at vaske den asap, så han kan få den på i børnehave i næste uge 🙂
Og så røg der også lidt yndlingsuld fra Engel og nye sutter med i pakken

Kort efter jeg havde sendt min ordre af sted, kom alle de lækre efterårsvarer fra FUB online hos Parcellet, så det må blive det næste jeg skal have fyldt op af. Det er også en all time favorit herhjemme. Blødt uld, der regulerer kropstemperaturen og samtidig er super fint og lækkert. Endnu mere, fordi både drengene og jeg alle er fans af det 😉

Nå, så fik jeg afsløret hvad jeg har brugt mine lommepenge på 🙂 Nu står den på arbejde og Formland messe igen i dag og så er det weekend, der forhåbentlig kan hjælpe på det sidste sygdom, så jeg kan starte den nye uge frisk som en havørn 🙂

Rigtig god fredag og weekend derude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykkeglimt