Opskrift på walesstang - en nem og lækker kage til eftermiddagshyggen

Når drengene trænger til at sætte det hele lidt på pause for en stund

Annonce for Toonix

I dag vil jeg berette lidt om en – for os ihvertfald – ny app til børn, med masser af film, serier og spil.
Drengene har benyttet sig af den de sidste par måneder, og de blev hurtigt ret glade for den. Og det gjorde jeg faktisk også. Hvorfor, uddyber jeg om lidt… Og længere nede kan du finde info om, hvordan du (og dine børn) også kan afprøve den i en måned – helt gratis 🙂

Det ville være utopi at påstå, at vi kunne leve uden skærme herhjemme. Det tror jeg hverken drengene, A eller jeg ville være klar på. Vi nyder alle, på hver vores måde, at koble fra til en god film, en serie eller et spil indimellem.
På grå eller trætte eftermiddage har drengene derfor gerne lidt “Toonix-tid”, hvor der bliver daset på sofaen eller i sengen en halv times tid, med en iPad on the side.
Og når vi er på farten, fx til badmintonstævner med de to ældste, og L skal underholdes lidt i pauserne, så er det også smart at have app’en på telefonen.

Det hænder også, at drengene og jeg hygger os med et afsnit af Alfons Åberg, når vi kagehygger om eftermiddagen. Jeg er nemlig også kæææmpe Alfons-fan, og så kan vi grine sammen af den kære lille gut, mens vi gumler og snakker imens (Det er fordelen ved at have set de små afsnit mange gange, så behøver man ikke få alt med)

Så altså; vi er ikke fanatiske med skærmtid herhjemme, men ser det i stedet som en mulighed for en lille pause indimellem. Det jeg derimod er fanatisk – og ret skrap med – er at sikre mig, at de ser noget, der passer til deres alder. Og det synes jeg faktisk godt kan være lidt af en jungle, hvis de har adgang til en masse forskellige apps osv. Især nu hvor L er så gammel, at han gerne vil se sine brødre over skulderen. For der skal også være plads til, at de kan se hver deres, så W og S ikke altid er tvunget til at se Alfons Åberg og Gurli Gris.
Det er derfor jeg er så vild med Toonix-appen. Fordi jeg ved, at det der er ‘derinde’ er til børn. Og det kan tilpasses deres respektive aldre. L vil rigtig gerne se Alfons Åberg (for 117. gang – ligesom mig) og det kan de to store også sagtens overtales til at se med på, når de sidder sammen og hygger alle 3. Men de to store vil også gerne se noget andet, når de selv kan bestemme 😉

De er også ret vilde med at sidde på stribe, og spille det samme spil, og se hvem der kan score flest point. På den måde er de også sammen, omend de har hver deres iPad i hånden.
Og jeg nyder at gå rundt nedenunder og lytte til deres grin og sjove samtaler imens 😉

Herunder har drengene lavet deres personlige top 3 lister over yndlingsserier og film på Toonix lige nu:

L’s Top 3 – 3 år

 • Alfons Åberg
 • Mascha og bjørnen
 • Gurli Gris

S’s Top 3 – 8 år

 • Charlie og Chokoladefabrikken
 • Lego Batman
 • Gumballs fantastiske verden

W’s Top 3 – 10 år

 • Gumballs fantastiske verden
 • The Next Step
 • Charlie og Chokoladefabrikken

Nedenfor har jeg samlet lidt info om Toonix-appen, samt et link til 1 måneds gratis prøvetid:

 • Toonix er en del af HBO Nordic abonnementet, men som noget nyt kan man købe Toonix separat til 39 kr/mdr, hvis man kun ønsker adgang til børneprogrammerne.
 • Hver familiekonto kan indeholde 5 profiler, så der er mulighed for, at alle i familien (eller både tablet og telefon) kan få glæde af det
 • Toonix kan afprøves gratis i 30 dage – uden binding. Husk blot at afmelde igen, hvis du ikke ønsker at fortsætte.
 • Toonix er en sikker platform, der kun indeholder børnevenligt indhold, og kan tilpasses alt efter alder på børnene.
 • Der kan både spilles spil og ses film og serier

Hvis I har lyst til at prøve det derhjemme, så klik lige her og tilmed jer med det samme

Rigtig god lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på walesstang - en nem og lækker kage til eftermiddagshyggen