8 år, baby!

Søndagstip: Ekstra 15% rabat på udsalg!

Indeholder affiliatelinks

collage-udsalg-juli-16

Billi Bi stiletter med snøre // Billi Bi espadrillos // Ganni top med blonde // Gestuz silkenederdel // MarMar skjorte med dipdye // Angulus kondisko // Molo sweatcardigan // Gestuz silkekjole med blonde // Stine Goya top med peplum // Stine Goya kjole med hjerter // Angulus støvler // Popupshop sweat med leo // Ganni blondekjole

Godmorgen!

Inden jeg kaster mig over pakningen til vores ferie i morgen, har jeg lige lidt udsalgsshopping jeg skal have klaret 😉
I dag, og kun i dag, er der nemlig -15% ekstra på alle udsalgsvarer lige her

Det eneste du skal gøre, er at bruge koden

EXTRA15

som gælder på alle udsalgsvarer, når du shopper for min. 899 kr. Og så er der ovenikøbet fri fragt og retur. Det ér bare nemt! Men altså, koden gælder kun i dag, søndag!

Der er masser af lækkerier fra blandt andet Ganni, Mango, Selected, Angulus, Billi Bi, By Malene Birger, Inwear, Samsøe Samsøe, Stine Goya, Molo, Hummel og mange mange flere

På collagen ovenfor har jeg samlet (nogle af) mine udsalgsfavoritter. Så skal jeg bare have besluttet mig for, hvad jeg har allermest ‘brug’ for i min garderobe… Jeg går mest efter de ting jeg kan bruge længe, også når det bliver (endnu mere) koldt herhjemme 🙂
Og drengene, ja de skal helt klart også forkæles, for de vokser som ukrudt!

Rigtig dejlig søndag derude – med eller uden udsalgsshopping

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 år, baby!