X

Ammevenligt tøj – på udsalg – og et tip

collage

// Esprit stribet kjole -50% – her // EDC Bluse med broderi -60% – her // Stine Goya silkebukser – her // Inwear top med flæsekant -40% – her // Lala Berlin tunika -50% – her // Angulus støvler -40% – her // BZR nederdel -40% – her // Billi Bi ankelstøvle -47% – her // Kokoon prikket silketop -40%her // Samsøe Samsøe top -30% – her //

Jeg er ikke særlig stor fan af ‘ammetøj’ selvom det overordnet set kan være vældig praktisk. Jeg vil meget hellere købe noget som jeg også kan bruge bagefter også og som er også lidt mere ‘lækkert’ end det meste ammetøj er.

Mange almindelige kjoler bliver hurtigt afskrevet, når der ikke er enten knapper foran eller dyb udskæring, men jeg har alle 3 gange løst det på en anden måde i stedet, så jeg kan gå i mine ‘almindelige’ kjoler, selvom der skal være let afgang til maden 🙂

Jeg bruger nemlig en lang top indenunder kjolerne, så det ikke gør noget, at jeg er nødt til at trække op i kjolen når der skal ammes. Det har altid fungeret fint for mig og jeg nyder at kunne bruge mit almindelige tøj igen, efter en graviditet med en del begrænsninger, ihvertfald de sidste måneder med kæmpe mave 🙂

Nu hvor udsalget er godt i gang overalt efterhånden, har jeg været på udkig efter lidt nyt til garderoben, både kjoler, toppe, skjorter og underdele. Og der er mange penge at spare, både på fine ting der vil gøre gavn langt ind i efteråret (eller nu hrmpf) og også på skønne sommerstyles.
Den måske eneste fordel ved at sommeren ikke er nået hertil (endnu forhåbentlig) er, at vi kan shoppe sommertøj på udsalg og stadig nå at få glæde af det – for sommeren kommer liiiige om lidt ik? 🙂

I min søgen efter fine, nye garderobehits kom jeg blandt andet forbi Esprit, der lige nu kører udsalg på masser af styles. Der er som regel fine kjoler, skjorter og basics at hente dér.
Der er også mange andre webshops der har fristet mig og i collagen ovenfor har jeg, til inspiration, samlet nogle af mine favoritter.

Har du ladet dig friste af udsalget endnu eller har du is i maven og venter til rabatterne bliver endnu vildere?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X