Øjne på væggen...

Kalendergaver til W og S

4w101gave2gave3gave4gave

Det der med kalendergaver er der vist en del forskellige holdninger til. Jeg har skrevet om det de sidste par år også, de indlæg kan du læse her og her

Herhjemme får drengene kalendergaver.
Ikke om morgenen, for så vågner de bare kl. 5 (!!), men om eftermiddagen i stedet. Og det er egentlig ret hyggeligt, at de (også) har det at glæde sig til i december.
Gaverne kan være små og større ting. Det kan være ting som de alligevel skulle have, som f.eks. træningstøj til fritidsaktiviteter og idræt, vitaminpiller, strømper, viskelæder, benskinner, tandbørste eller andet. Men også lidt sjovere ting som bøger, en lille æske slik, nye farveblyanter, tatoveringer, legetøjsmad eller lignende
Men overordnet set alle sammen ting der kan noget og som er værd at kaste penge efter. Så hellere bruge lidt ekstra end at købe noget bras, der enten går i stykker efter 5 sekunder eller ikke bliver leget med.

Jeg samler sammen i løbet af året, f.eks. købte jeg benskinner, målmandshandsker og træningstøj i en sportsforretning der skulle lukke og fik det til en rigtig god pris. For kalendergaver er ikke noget der skal koste vildt mange penge. Og så kan det være at vi giver lidt mindre julegaver, for de får alligevel så meget juleaften….

Nu er kalendergaverne til de to drenge købt, jeg mangler dog stadig at pakke dem ind. Jeg bliver chokeret hvert år over hvor lang tid den del af processen tager, så jeg må hellere snart komme i gang. Men jeg mangler også liiiige at brodere kalenderen til S helt færdig, så jeg har nok at se til. Men jeg hygger mig med det og forsøger at lade være at stresse over det. For så er det jo pludselig ikke så sjovt længere. Og det skulle det jo gerne være 🙂

Husk, at du i dette indlæg finder en rabatkode til Barnets Verden, der giver -12,5% på hele webshoppen. Der er virkelig mange fine ting til kalender-, advents- og julegaver!

Er du kommet godt i gang med julegaveshopping eller venter du lidt endnu?

2 kommentarer

 • Malene

  Sikken nogle fine og ikke mindst brugbare kalendergaver 🙂
  Min søn på 4 år får også kalendergaver, selvom jeg som barn altid har fået adventsgaver, så syntes jeg bestemt kalendergaver er hyggeligere og som en skøn nedtælling til juleaften. Jeg nyder at se ham pakke op og hans glæde ved at vågne om morgenen og se hvad der gemmer sig i pakken fra julenissen. Desuden fordeler jeg udgifterne over det meste af året, og derfor bliver gaverne også her gode og brugbare, og købt til gode priser.
  Jeg har faktisk nogle af de samme ting i min søns pakkekalender som du har i Sigurds 🙂 Han elsker også bøger! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sikken nogle fine og ikke mindst brugbare kalendergaver 🙂
  Min søn på 4 år får også kalendergaver, selvom jeg som barn altid har fået adventsgaver, så syntes jeg bestemt kalendergaver er hyggeligere og som en skøn nedtælling til juleaften. Jeg nyder at se ham pakke op og hans glæde ved at vågne om morgenen og se hvad der gemmer sig i pakken fra julenissen. Desuden fordeler jeg udgifterne over det meste af året, og derfor bliver gaverne også her gode og brugbare, og købt til gode priser.
  Jeg har faktisk nogle af de samme ting i min søns pakkekalender som du har i Sigurds 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjne på væggen...