Navne uro

Blødt eller billigst?

Forleden så jeg et program i tv, hvor de var på besøg hos en helt almindelig familie, hvor snakken blandt andet faldt på toiletpapir-vaner.
Om toiletpapiret skal hænge indad eller udad på holderen og om det skal være blødt eller billigst (og dermed kradsende)

Begge dele har jeg faktisk også min helt egen holdning til, men det er nu ikke noget jeg sådan plejer at dele med nogen udenfor huset 🙂

I år fejrer Lambi 50 års jubilæum og i den forbindelse har de gang i en masse sjove, bløde tiltag rundt omkring i Danmark. Ét af tiltagene kan du se i videoen her, det er faktisk ret fint og jeg ville da gerne have haft min cykel parkeret et af de steder 😉

På deres Facebook side her skriver de mere om de forskellige tiltag og konkurrencer.
Det er f.eks. først lige gået op for mig, at man kan samle point på Lambi pakkerne med toiletpapir og køkkenrulle og shoppe bløde ting for dem i deres pointshop. Det er da en god bonus, hvis man vælger at betale lidt ekstra for en blød (toilet)oplevelse…
Og hvis du har lyst kan du dele dine bløde øjeblikke med hashtagget #SharingSoftness

Mon du foretrækker det bløde eller billigste?
Jeg ved ihvertfald godt hvad jeg gør – mon du kan gætte det…

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Lambi

 

2 kommentarer

 • Stine B

  Det bliver lige rigeligt spons-præget ! Jeg foretrækker det miljørigtige – og det er sgu ikke lige så blødt som Lambi – til gengæld så er det bedre for miljøet ikke at have papir med 30 lag ! Så må jeg undvære bamsefår mv. 🙂

  Men humoristisk med et indlæg om toiletpapir ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bang

   Hej Stine

   Tak for din mening.
   Jeg bruger virkelig mange timer på bloggen hver uge; tager billeder, skriver indlæg, udarbejder opskrifter osv. Mere eller mindre ulønnet!
   Det hænder, at der indimellem lander et sponsoreret indlæg her også, der kan være et lillebitte tilskud til alt det hårde arbejde jeg lægger i bloggen hver uge. Jeg tænker at det heldigvis er helt frivilligt om man vil læse de indlæg eller ej…
   Men tak for din mening – også om toiletpapiret 😉
   Rigtig god mandag til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navne uro