Personlig barnedåb - menu med mere

Mine Netflix anbefalinger

1-1

De sidste uger har der ikke været meget sofadovneri på programmet for mit vedkommende. Med barnedåbsforberedelser, hverdagstrummerum, fritidsaktiviteter, babypludren og forberedelse til loppemarked i går, har der været fart over feltet stort set hele tiden.

I mandags blev ugen så lige toppet med en ordentlig omgang feberraseri, snot og hoste for mit eget vedkommende, så jeg har været ‘tvunget’ til at sidde stille indimellem (hvilket nok egentlig var meget godt ;))

Når jeg har haft brug for et hvil, mens jeg ammede eller L snuppede en lur, har der været Netflix på skærmen. Jeg slapper virkelig godt af til et afsnit et eller andet. Og pludselig er der gået halvanden time… Men indimellem skal tiden også have lov at flyve, ik?

Efter lidt søgen rundt på Netflix efter noget godt at kaste mig over, faldt jeg over Camilla Läckbergs krimier, der er blevet filmatiseret. Egentlig ret sjovt at se romanerne blive til virkelighed, når jeg selv har dannet mine egne billeder i hovedet mens jeg har læst.

Mine tidligere kollegaer kaldt mig for skabs-svensker, jeg har en skør kærlighed til det svenske sprog, som jeg synes både er så fint og ret komisk, så jeg er pjattet med at se svenske serier (og film)

Efter at have slugt alle afsnit hurtigere end jeg egentlig vil indrømme, fortsatte jeg med Arne Dahl og A-gruppen. Jeg er vild med krimi/politi/opklaringsmysterier og ærgrer mig over, at der var så få afsnit, for de er også alle set nu. Håber næste sæson snart er klar.

Nu er jeg fortsat med Wallander-serien, der også tegner godt.
Det er faktisk helt rart at have noget der kan ‘tvinge’ mig til at sidde stille lidt. Men altså, jeg er jo ikke så god til at lave ingenting, så jeg har gerne gang i et patchworkprojekt imens 🙂

Hvis du, ligesom jeg, er vild med krimier så var der her 3 anbefalinger.
Jeg kunne derimod godt bruge et tip til en ‘tøseserie’ a la Downton Abbey, OITNB, Call the Midwife osv. som jeg ‘desværre’ allerede har slugt alle afsnit af… Så byd gerne ind 🙂

Rigtig god søndag

3 kommentarer

  • Rikke

    Mr. Selfridge forestiller jeg mig du vil kunne lide 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Modern Family!!! Virkelig sjov serie… Den er simpelthen eminent castet.

    House of cards er en af de bedste serier længe, synes jeg.

    Orphan Black synes jeg også er ret god.

    Ellers har jeg set nogle super fede dokumentarfilm på Netflix som feks “Blackfish” og “The dark matter of love”.

    Vh Nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

    Jeg var vild med Life Unexpected, Grace & Frankie, Drop Dead Diva, White Collar, Suits og Modern Family, udover dem du har nævnt. Men jeg har svært ved at sige, om det er noget for dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig barnedåb - menu med mere