Vinderen af en Kasia Lilja Klaphat

Netflix Give Away

Som jeg før har skrevet om, er vi blevet ret glade for Netflix herhjemme.
A og jeg kværnede ret hurtigt begge sæsoner af Suits og venter utålmodigt på endnu en sæson. Når jeg indimellem havde lidt tvtid alene, så jeg Orange is the new black, og kom hurtigt igennem første sæson.
Jeg har selv lige pløjet begge sæsoner af Call the Midwife igennem, græd til hvert et afsnit, men nøøøød den serie og er helt trist over at den nu er slut..
I fredags kom 2. sæson af Orange is the new black, som jeg håber snart at få tid til at se nærmere på.
A og jeg er lige gået i gang med House of Cards, der også lover virkelig godt!
Drengene nyder også Netflix, der er masser af film for dem, til når tiden bliver lidt for lang eller regnen siler ned udenfor. Forleden så vi Modig for første gang.

Så selvom solskinsvejr måske ikke umiddelbart indbyder til tvkiggeri, så er det jo lidt noget andet med Netflix. For det er jo så smart, at man kan tage det med sig!
I bilen, i haven, i skyggen, i parken, i køkkenet, i sengen, you name it. Eller det kan ses på tv’et hvis man gerne vil have det i et lidt større format.

Jeg har fået fornøjelsen af at forkæle hele 3 af jer med 6 mdrs Netflixabonnement. (Ja, det er altså et helt halvt år – til hver af jer!) :o)
Alt du skal gøre for at være med, er at skrive en kommentar nedenfor.
Hvis du derudover vil skrive hvilken serie der er din yndlings, så er det bare endnu bedre.
Så kan vi inspirere hinanden – og jeg kan få stillet min nysgerrighed lidt på din yndlingsserie, nu hvor jeg har fortalt lidt om mine (for tiden)! Det behøver ikke at være en serie fra Netflix, bare din yndlingsserie af alle.

Jeg trækker hele tre heldige tilfældige d. 18. juni 2014 kl. 16

Følg evt. også Netflix på Facebook her og vær sikker på opdateringer i forhold til nye tv-serier, film og meget andet sjov.

Pøj pøj og glædelig solskinsfridagspinsemandag!

P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) 
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere
P.P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skrive et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) 
Og kigge forbi efter d. 18. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække ny(e) vinder(e) hvis jeg ikke har hørt noget fra de heldige indenfor 5 dage.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af en Kasia Lilja Klaphat