Påskeshopping

Påske Lyn Give Away – vind et par ørestikker

Da jeg var på Formland i februar mødte jeg blandt mange andre Mona Vander, der er keramiker med eget værksted i Odense.

Jeg synes det er vildt spændende at snakke med kunstnere der er super dedikerede til deres håndværk og hvor man virkelig kan mærke at passionen skinner igennem.
Jeg synes også det er skønt med ting der er lavet med kærlighed, som er unika og langt fra masseproducerede.

Disse små grafiske ørestikker er landet i mine ører. Alt efter hvordan lyset falder glimter de fint. Jeg er vild med kombinationen af det skrøbelige keramik og det lidt rå udtryk i selve ørestikkens form.

For at fejre påsken og at jeg har påskeferie i eftermiddag, kan du nu vinde et par ørestikker, til dig selv eller måske som en gave til en du holder af?

Alt du skal gøre for at være med i trækningen er at skrive en kommentar til dette indlæg inden d. 19. april 2014 kl. 9.00

Du kan se meget mere til og købe Mona Vanders fine kreationer lige her, jeg er også ret vild med dette fine vægrelief der kunne gøre sig godt på min billedvæg
Du kan også følge Mona Vander på Facebook lige her

Rigtig glædelig påske til dig og dine!

P.S. Jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen :o) Og også meget gerne følge med og dele på Facebook 
P. P.S. Hvis du kommenterer anonymt, så husk at skriv et kendetegn, så jeg kan se at det er dig der har deltaget ;o) Og husk at kigge forbi efter d. 19. og se om du er den heldige vinder. Jeg forbeholder mig retten til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt noget fra den heldige indenfor 3 dage.

66 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeshopping