Planlægning og overblik!

Vind en kogebog – lyn give away!

For nogle måneder siden efterspurgte McDonalds gode opskrifter med temaet “børn i køkkenet”
Jeg holder selv meget af at have William med i køkkenet og nyder at han har en stor og umiddelbar interesse for det jeg har gang i “derude i køkkenet”
Derfor uploadede jeg min bedste opskrift på McDonalds hjemmeside, så andre børnefamilier måske også kunne få glæde af den

For nogle uger siden fik jeg så besked om at den var blevet testet hos nogle testfamilier og at de synes så godt om den, at de gerne ville have den med i en kogebog!

Det blev jeg selvfølgelig temmelig stolt over, det er da lidt skægt at få sin opskrift på tryk!
For et par dage siden fik jeg et par eksemplar af kogebogen med posten og jeg er ret begejstret for bogen i det hele taget. Gode opskrifter og lige til at gå til, både hvis man er et større barn der selv vil prøve kræfter i køkkenet eller hvis man er en familie der gerne vil inddrage de helt små..

Jeg kan selv huske den kogebog jeg havde da jeg var lille som jeg slavisk fulgte når det var mig der havde maddag. Jeg synes det var en fantastisk følelse at kunne servere et måltid for mine forældre og min bror og jeg er sikker på at min interesse for at lave mad og stå i køkkenet blev grundlagt allerede dengang og det vil jeg gerne give videre til mine drenge..

Jeg har haft kontaktet McD og spurgt om jeg måtte give et par stykker væk her på bloggen og det sagde de ja til :o)

Så her har du chancen for at vinde en rigtig fin kogebog!

Det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar til indlægget her
(husk at skriv din mailadresse hvis du ikke har en blog, så jeg kan få fat i dig hvis du er den heldige)

Jeg trækker 2 heldige vindere på torsdag d. 6/9 kl. 20

Du må meget gerne linke og hoppe på som fast læser, det vil gøre mig utroligt glad, men det er ikke et krav for at være med

55 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlægning og overblik!