Bobleglimt

Give Away – Vind aktivitetstæppe fra Skip Hop

skip-hop-giveaway516

I dag har jeg fornøjelsen af at kickstarte en give away og udlodde et af de fine aktivitetstæpper fra Skip Hop til en værdi af 859 kr!

Måske husker I indlægget her, hvor jeg viste vores aktivitetstæppe frem? Det er blevet brugt flittigt siden og det er heldigvis nemt at flytte rundt på, så vi bruger det både i køkkenet, i stuen og på 1. salen.

Det er dejligt med lidt underholdning ved hånden, når Leander skal ligge lidt selv. Han kigger fokuseret og interesseret på de fine dyr og når han ligger på maven bliver tæppet også studeret nøje.
Drengene er stadig vilde med at vise ham det hele, fortælle om de forskellige dyr, få dem til at spille og båtte og pludre-snakke med ham mens han ligger der. Det er noget nemmere for dem at komme til ham når han ligger lige ved siden af dem, i øjenhøjde.

Hvis du kunne tænke dig at vinde et aktivitetstæppe skal du ikke gøre andet end at skrive en kommentar til dette indlæg, hvori du nævner om det skal være jungle gym eller abc-modellen du ønsker at vinde og hvem du håber at vinde det til.
Hvis du derudover har lyst til at skrive lidt til bloggen og mig, vil jeg blive glad. Jeg vil meget gerne høre hvad I kunne ønske jer mere af, hvad I er glade for, om der er noget jeg skal undlade, noget jeg skal svare på osv 🙂

Jeg trækker en heldig vinder på søndag d. 28/6 2015 efter kl. 15 og vinderen får besked og bliver offentliggjort på bloggen hurtigst muligt herefter.
Del gerne hvis I kender andre der kunne have glæde af at vinde et af de fine aktivitetstæpper, der for øvrigt blandt andet forhandles hos BabySam.

Rigtig god lille-fredag til jer alle!

 

P.S. Jeg vil egentlig helst forkæle mine faste læsere af bloggen, så jeg vil blive utrolig glad hvis du vil følge med via Bloglovin? ? du skal blot klikke her og trykke follow, så er du sikker på ikke at gå glip af updates på bloggen
Og også meget gerne følge med og dele på Facebook og/eller Instagram @Mormedmegetmere

 

Konkurrencen afholdes i samarbejde med Skip Hop

89 kommentarer

 • […] men min dårlige samvittighed fortæller mig at jeg skylder en vinder af et fint aktivitetstæppe fra Skip Hop. Den heldige er Anne Frost – jeg har sendt dig en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det ville være skønt at vinde det flotte Jungle Gym-tæppe! Jeg venter mit første barn til oktober, og jeg finder meget inspiration på din blog og Instagram-profil. Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Uh, de er fine! Jeg tror heg vælger ABCmodellen☺️ Er ny følger på din blog og instagram, glæder mig til at læse mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kristiansen

  Jungle gym til min datter der er en måned gammel imorgen. Hun er en meget nysgerrig og opmærksom lille pige så dette ville være perfekt til hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Junglemodellen vil være så fin til min 6 uger gamle datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vil super gerne vinde ABC-modellen til min venindes kommende dreng. Hun ville blive så henrykt!

  Tak for en god og hyggelig blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Vil super gerne vinde ABC – aktivitetstæppet til min venindes kommende dreng. Hun ville blive henrykt 🙂

  TAk for en god og hyggelig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil gerne vinde ABC modellen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Steens

  Åh ja, det vil jeg rigtig gerne vinde! Der er en lille dreng på vej om to uger, som passer lige ned i junglemodellen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Åh, jeg vil smadder-gerne vinde ABC-tæppet til min Esther! Og jeg er rigtig glad for din blog, så jeg synes ikke jeg mangler noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg vil gerne vinde jungle tema til min lille Sofie som gerne skulle komme til verden meget snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Rørbæk Jensen

  Jeg vil gerne vinde Jungle Gym 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Junglemotivet er bare så fint! Jeg er rigtig glad for din blog lige som den er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  De er begge meget fine, men tror mest jeg er til jungle gym 🙂
  Til min datter på 2 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L

  Åh, hvor er de dog bare søde! Ville elske at vinde Jungle Gym-modellen, til min dejlige lille søn eller datter som jeg i øjeblikket venter! Du ved, indrette hjemmet til den lille, så den føler sig ekstra velkommen, når den melder sin ankomst 😉

  Krydser alt hvad jeg kan! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marita Grønnegård

  Min søster havde ved sin første graviditet svært ved at finde et pænt aktivitetstæppe, men det her er godt nok fint, så håber på at vinde abc-udgaven til hende, nu hvor hun venter barn nummer to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra varn grøne

  ABC tæppet er så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Rødsgaard

  Jeg er fast læser. Jeg vil rigtig gerne vinde den model der hedder Jungle Gym <3

  Mvh. Caroline /Unwritten@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil gerne vinde jungle tema til min kommende lille dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Det har nu taget mig flere dage at vælge, hvilken jeg drømmer om at vinde, for jeg er virkelig vild med begge modeller. I sidste ende er det dog jungle gym, som er løbet med mit hjerte, bl.a. fordi jeg har en svaghed for ugler 😉

  Men tæppet er ikke til mig, men til min bedste venindes kommende baby (de kender ikke kønnet).

  Jeg følger med på Bloglovin’ og Facebook, og elsker bloggens univers. Jeg har ikke selv børn, men alligevel fanger din blog mig. Jeg har flere gange kaldt det for en lykke-boble, og det mener jeg stadig. Der emmer af kærlighed og overskud på bloggen, og det elsker jeg! Jeg er vild med dine hverdagsglimt/lykkeglimt, lækre madopskrifter, DIY, og generel inspiration. Og så er du så ekstremt kreativ, at jeg kun kan drømme om at nå dig til sokkeholderne. Desuden er dine billeder SÅ smukke, og dine drenge er så søde. Men jeg synes også, at du har været god til at dele de mere alvorlige emner, f.eks. omkring din fars kræft diagnose, så thumbs up.

  Skal jeg komme med “ønsker”, så er det endnu flere lækre opskrifter og måske lidt flere billeder af DIG 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette larsen

  Jungletæppet vil være rigtigt fin inspiration til Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Min datter vil elske jungletæppet!

  Lyder til at være et skønt tæppe med meget leg i !

  Er faktisk ret glad for ærlige tests af produkter – med en baby bliver der lavet mange indkøb og er dejlig med inspiration til den slags. Derudover altid hyggeligt at se lidt glimt fra hverdagen.. !

  Håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville elske at vinde jungle-modellen og forære den til min veninde, som bliver mor om nogle måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville vælge den fine jungle-model til min venindes nyfødte datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit Rosenaa

  Vi føler med på BL og nød også testen af det dejlige aktivitets tæppe. Det ville være en sand drøm at vinde til den lille pige der snart ankommer 😀 tak fordi vi må kikke med og håber sommeren snart vil varme os alle
  X margit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grit

  Jeg vil enormt gerne vinde det samme legetæppe, som Leander har. Jeg venter dreng nr. 2 (3, for har også en bonus en af slagsen) til september. Og vores lille ny kommer til at arve næsten alt, da storebror kun er knap 2 år. Så jeg ville elske at kunne give ham et SPRITNYT legetæppe! Jeg elsker i øvrigt din blog – især madbillederne inspirerer mig helt vildt til også at forkæle min familie med flotte og alsidige måltider. Ofte tænker jeg dog, at det ville være skønt med lidt flere opskrifter! Og jeg ville også være ellevild, hvis der dukkede en DIY op på nogle af dine baby-syprojekter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Er sikker på at begge tæpper vil glæde baby, men når nu jeg skal vælge er jeg nok enig med flertallet herinde og går derefter jungle tæppet.

  Jungletæppet skal gå til vores første baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Junglen er SÅ fin og vil med garanti bro ge lykke når bebs kommer 🙂
  Krydser hvad krydses kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke H

   Der skulle selvfølgelig stå ‘bringe lykke’ – dumme pølsefingre og små taster

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  x fingre fór den skønne jungle gym
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Jungle Gym 🙂

  Kunne godt tænke mig at høre noget mere om dit arbejde og dine lækre pizzaer 🙂

  Jeg kan godt lide at høre om jeres dagligdag og oplevelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde jungle gym til min datter Marie, som også blev født 12.05.15 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Schmidt

  Jeg skal være moster og vil gerne fra start forkæle min lille ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  jeg er vild med det med uglerne 🙂 og jeg vil lege med min niece under der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde “Jungle Gym” og forkæle min nevø. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Hyllekilde Andersen

  Jeg ønske jungle gym til min svigerinde der venter sig en lille pige. Vi dreng på knap 1 år vil helt sikkert elske at ligge sammen med sin kusine på tæppet 🙂
  Jeg synes din blog er utrolig inspirerende og dine indlæg giver meget ofte et smil på mine læber. I morgen har jeg arrangeret en frokost for min farmor (hun er 95 år, men frisk), hvor hendes andre børnebørn også deltager og her tager jeg din jordbærkage med til kaffen 😀
  Du skal bare blive ved med at smide en masse af dine kreative ideer ind på bloggen, de bliver brugt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinePJ

  Jungle versionen ville være skøn til den lillebror/-søster, vi venter. Tak for en super blog, lidt flere opskrifter kunne være lækkert, men jeg har også fuld forståelse for travlheden efter en familieforøgelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Jeg kender en lille fyr der vil elske jungle gym

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tak for alle jeres feedback kommentarer til give away indlægget i går, keep’ em […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Vil SÅ gerne vinde ABC tæppet til vores lille Lau, som er 3 mdr. Vi mangler sådan et aktivitetstæppe, og dette ville bringe stor glæde – også for hans to ældre søskende, som ville kunne lege og udforske verden sammen med ham derpå, akkurat som dine drenge leger med lillebror derpå.

  Synes dit opskriftsindex er fantastisk – og har brugt et utal af dine opskrifter, så endelig endelig bliv ved med at give små glimt af jeres hverdag med alle de gode sager, den indeholder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Babyen inde i min mave måtte GERNE ligge og kigge og gugugaga’e den på det smukke tæppe med bogstaverne 🙂

  Jeg nyder især de fine billeder, du tager. Og selvfølgelig også dine ord, men dit visuelle udtryk er altså virkelig også en fornøjelse. Din indlæg om mad er jeg også ret glad for. God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Drejer

  Jeg vil gerne give denne videre til mit første barnebarn ( en pige) som er en uge i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ihh sådan én ville jeg elske at kunne give vores lille nye nevø Marius som blev født i mandags ved en planlagt hjemmefødsel. Deres første barn også er de så seje at vælge en hjemmefødsel – alt er gået planmæssigt og både barn og forældre trives <3
  Kh Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Drejer

  Jeg vil gerne kunne give dette videre til mit første barnebarn, der er en uge i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Huusfeldt

  Jungletemaet passer perfekt til vores vildbasse Vester, som kom eksplosivt til verden i søndags, 12 dage inden termin og på årets længste dag.
  Måske kan tæppet også bidrage med lidt charterstemning her på 2 sal. hvor vi kigger langt efter solen.

  Kh Fie og lille V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Vi vil ønske os det lækre tæppe med træet
  Dejlig giveaway

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Huusfeldt

  Jungletæppet matcher perfekt vores vilde lille Vester som kom eksplosivt til verden i søndags, 12 dage inden termin på årets længste dag.
  Måske kan tæppet bringe lidt charterstemning ind på 2 sal. hvor vi længes efter det ægte sommervejr så barnevognen rigtig kan komme ud og cruise.

  Kh Fie og lille V

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  De er virkelig flotte.. jeg vil gerne vinde en jungle gym 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil elske en junglegym til min lille Mathilde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille NygaarD

  Er sikker på at den lille spunk i maven vil elske jungle gym:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Moos Sejbjerg

  wauw en fin give away! jeg kunne godt rænke mig den med dyr. Er sikker på at Askes storesøster på 2 bedre kan fortælle ham om dyr end om bogstaverne:-)
  Jeg er ret vild med din blog. Jeg kan godt lide at se glimt af en hverdag fyldt med overskud. For mig er det god inspiration som jeg tager med mig i de små bidder jeg kan overskue i min egen hverdag. Elsker at fødselsdagene får et tema som skinner igennem i alt det fine hjemmelavede pynt og mad.
  Bliv ved med det.
  ( er ret vild med de mange billeder af det altid lækkert dækkede bord!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg kunne godt ønske mig jungle gym-tæppet til min kommende baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde jungletæppet til min nyfødte søn på 14 dage. Er vild med at følge din blog og særligt graviditeten og nu livet med din yngste er spændende at læse om, nu hvor jeg selv har fået en skøn lille dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pihlmann

  Så fint et tæppe. Jeg ville elske jungle gym til min søn der netop runder sin første måned og inden længe vil være klar til at lægge på et legetæppe. Og så gør det jo ikke noget at det er lidt diskret og lækkert at se på. Jeg elsker at din blog rummer både opskrifter og lidt hverdagsfortællinger. Sætter stor pris på dine mange billeder der altid inspirerer til at hygge både om maden og med kreativiteten. Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Jensen

  Jeg kunne godt bruge jungle-gym til den pige jeg venter i juli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Desværre er mine egne børn blevet for store til at bruge det fine tæppe og vi har ikke planer om flere børn i huset pt.
  Så jeg vil glæde min kusine, der venter sit andet barn senere på året. De flyttede til Danmark sidste år, så alt babyudstyret fra deres lille pige på snart 2 år, har de efterladt i Grønland. De er begge studerende, så gaven vil falde på et tørt sted 🙂
  Hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Jungle tæppet, til lillebror eller lillesøster 😉

  Du har en dejlig blog, men en god blanding af krea, lækker mad, og dine skønne børn. Jeg kunne godt tænke mig at se lidt mere patchwork. Du er utrolig dygtig til at sætte farver sammen, det er virkelig inspirerende. Måske du ville fortælle lidt mere om hvordan du gør, og lidt om materialer? Jeg ved godt du har et indlæg om det, men måske lidt flere detaljer? 😉

  Rigtig god aften,
  mh Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Hostrup Møller

  Ville elske at forære det til mit nyfødte barnebarn !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinebb

  kender en lille gut der snart kommer til verden som godt kunne bruge jungle gym tæppet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ville gerne vinde jungle gym til den lille pige i min mave. Så vil jeg håbe at mine to store drenge vil nyde at ligge og sludder med hende ligesom dine drenge gør.
  Jeg deler på fb, men følger ellers fast med ved at kigge ind mindst et par gange om ugen, da jeg synes det er en rigtig hyggelig blog
  Vh. Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Det fine jungle tæppe 🙂 til min venindes dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina Frederiksen

  Hvor er de bare nogle fine billeder, af nogle utrolig flotte tæpper..

  Jeg har haft stor glæde af det aktivitetstæppe, som jeg havde til min søn, da han var lille. Desværre er tæppet for længst givet væk, så hvis jeg er heldig, så drømmer jeg om et jungle gym tæppe, som skal foræres til min søde veninde. Hun venter et ønskebarn til august – og efter at have kæmpet i flere år, er jeg simpelthen så glad på hendes vegne over, at det er lykkedes…

  Mvh Cristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Kender en lille familie der venter familieforøgelse, – så vil rigtig gerne glæde dem med det flotte aktivitetstæppe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Andrea

  Begge tæpper er så fine! Med 14 dage til termin, og længsel for at få baby-pige i mine arme, vil ABC tæppet helt sikkert blive brugt flittigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Perfekt til vores lille Liv som kiggede ud til os i onsdags, hun har været 5 år undervejs <3 Deler på FB 🙂

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Uha sådan et vil vi gerne vinde. Det vil passe så fint ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville blive super glad, hvis jeg vandt Jungle Gym til min lille ventede dreng, som endnu ligger i maven og spræller (har termin på onsdag!). Det er vores første barn og vi glæder os helt vildt utroligt meget til at møde ham 😀 Jeg har fået en masse gode idéer til indretning, krea-ting og madlækkerier her på bloggen, mens jeg har været på barsel, som både har bragt en længe glemt krea-ånd frem igen, og godt bagværk (rart at føle man kan udrette lidt trods man er højgravid!). Det jeg måske har savnet lidt på bloggen, har været idéer og inspiration til ventetøj og stil til os der vralter rundt med store maver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min lille søn Magnus ville blive rigtig glad for “jungle gym”. Måske det kunne friste ham til at ligge lidt mere på maven, selvom han syntes det er hård træning 😛

  Elsker dine hverdagsglimt, det er dejlig “nem” læsning med inspiration til min egen “barsels-boble” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg ønsker abc-modellen , jeg elsker at læse dine opskrifter, meget inspirerende, og man bliver helt sulten af at kigge på billederne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg ville forære ABC tæppet til min lille nevø, som en ekstra dåbsgave..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine L

  min lille datter på 2,5 måned eeeeelsker de aktivitetstæpper de andre børn fra mødregruppen har.. Så hun skal da vinde det skønne ABC tæppe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde jungle gym til min gravide veninde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørnemor

  Nej hvor vil jeg gerne vinde jungle gym til lillepigen i maven. Så kan det være at storebror også får lyst til at ligge og pludre med hende som dine drenge gør.
  Jeg synes at du har en skøn blanding på din blog men elsker altså bare dine mad billeder bliver max inspireret til at lave lækker og velanrettet mad når jeg ser dem så mere af den slags 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Starostka

  Sikke et par lækre aktivitetstæpper. Hvis vi skulle være så heldige ville ABC tæppet helt sikkert falde i god jord, både hos lillesøster, men også hos Storebror Viggo på 3.5 der øver alfabetet og synes bogstaver er det fedeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil elske at placere en lille blob på jungle gym tæppet 🙂
  Jeg er vild med de diskrete ben i træ og det flotte træ på tæppet. Det er en flot blanding af nedtonet farve og babyvenlige detaljer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Ej hvor er den bare fin ville gerne vinde en jungle gym:)
  Jeg elsker selv DIY så dem kan jeg aldrig få for mange af. Har kun lige opdaget at jeg er gravid, så har ikke læst så meget med på den front men vil jeg helt sikkert til nu.
  God dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina merete skovgaard pedersen

  hvsi jeg er heldig vl jeg gerne vinde jungle gum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mikkoline

  Sikke da en dejlig konkurrence!
  ABC-tæppet kunne være perfekt til min lille pige :-).

  Tak for en dejlig blog, jeg nyder altid at læse den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det et fint legetæppe! Jeg ville elske at vinde ABC versionen til vores kommende datter (som har termin i morgen)! Det er en dejlig blog du har, jeg nyder især alle billederne fra jeres hverdag og af dine skønne drenge. Flere DIY projekter ville jeg gerne se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  JAAAAA Jubiiiiii whauuu sikken en super lækker præmie,det vil være så lækkert en gave til lille Lærke som kommer til verden først i august 🙂

  ønsker dig og din familie en rigtig dejlig sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Skaarup

  Jeg ville virkelig gerne vinde ABC tæppet – ville være helt perfekt til den lille guldklump jeg venter mig i oktober 🙂
  Tak for en dejlig blog som jeg trofast følger, da det er skønt med de mange billeder og tanker om familieliv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jungle gym, synes jeg er rigtig fint.

  Jeg ville elske at vinde det til min søn og når han vokser fra det har jeg en veninde der er gravid, som kunne overtage det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Blachgaard

  Dejlig give Away min datter som ankommer til november vil helt sikkert få stor gavn af dette og storebror vil helt sikker med glæde lege med.. Tak for en dejlig blok hvor jeg kan hente inspiration til alt lige fra fødselsdagstemaer, til mor mode til, baby snak og aftensmad, en blog der rummer alt det vores andres hverdag omhandler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Blachgaard

  Dejlig give Away min datter som ankommer til november vil helt sikkert få stor gavn af dette og storebror vil helt sikker med glæde lege med.. Tak for en dejlig blok hvor jeg kan hente inspiration til alt lige fra fødselsdagstemaer, til mor mode til, baby snak og aftensmad, en blok der rummer alt det vores andres hverdag omhandler:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilsebet krogstrup

  Ville være skønt at kunne give til vores lille barnebarn, Frida – som skal døbes på lørdag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maia Ørts

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig jungle gym.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ønsker mig ABC-modellen til min lille dreng på nu 11 uger. Han bliver mere og mere nysgerrig på verdenen omkring ham og er sikker på at sådan et aktivitetstæppe vil give meget glæde! Tak for en god blog, nyder at læse med. /Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil rigtig gerne vinde Jungle Gym, til det barn min gode veninder venter 🙂
  Jeg elsker at følge din blog, din familie og dine hverdagsbilleder. Jeg vil bare gerne have mere af det hele 😉 – Måske flere opskrifter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helens

  Den ville bringe så meget lykke til min venindes nydødte Datter Merle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobleglimt