W E e K e n D (& en vinder)

Give Away i samarbejde med Mimi’s Circus

Som før nævnt har jeg valgt at bruge november måned til at sætte fokus på en masse af mine yndlings, julegaveønsker og ideer og til at forkæle Jer med masser af lækre give aways, hvor I har mulighed for at vinde (før)julegaver til Jer selv eller nogen I har kær..

I dag vil jeg præsentere Jer for en endnu en yndlingswebshop; Mimi’s Circus.
Specielt når jeg skal købe fine gaver til barnedåb, fødselsdage eller når der skal holdes børnefest.
Der er tilmed en sorteringsmulighed på siden så du kan se gaver indenfor en bestemt priskategori, så er det bare et spørgsmål om at kunne vælge :o)

Mimi’s Circus forhandler mange lækre mærker, blandt andre Base 212, Cam Cam, Fine Little Day, Hukit, Lisa Grue, Sofie Børsting, Soft Gallery, Strups, Karakter/Lyngby vaser og We Do Wood og der er masser af lækkerier for både små og store.
Det er jo skønt når man kan shoppe til lillemusen og samtidig forkæle sig selv lidt, ik? :o)

Er du på jagt efter noget smukt til væggen, hvad enten det er til børneværelset eller stuen, er der masser at vælge imellem her
Fine lamper, smukke puder, sengetøj og pusleunderlag, legesager der er skønne at kigge på, både for mor og barn, og fødselsdagsudstyr i lange baner, det er bare med at vælge..
Og så er der tilmed gratis fragt i Danmark – og hvis du handler for mere end 499 dkk lige nu, får du tilmed et Tex & Jack print med i pakken :o)

Mimi’s Circus har været så søde at sponsorere et fint gult kufferthus til en heldig læser. Perfekt til ethvert børneværelse, både til opbevaring og leg

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at skrive en kommentar herunder inden d. 15. november 2013 kl. 9.
Derefter trækker jeg en heldig tilfældig der kan forkæle sig selv eller en sød dreng eller pige med et nyt hus :o)

Rigtig god tirsdag!

P.S. Husk at skrive et kendetegn (navn, mail eller lignende) hvis du kommenterer anonymt og at kigge forbi efter d. 15. november og se om du er den heldige vinder :o)
Jeg forbeholder mig ret til at trække en ny vinder hvis jeg ikke har hørt fra vedkommende indenfor 5 dage

P.P.S. Hvis du gerne vil være sikker på ikke at gå glip af fede give aways og super gode julegavetips så husk at følge med via Bloglovin’ – du skal blot klikke her og trykke follow :o)

79 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W E e K e n D (& en vinder)