På den igen - om at fejre 5 år med manér

Endelig!

Jeg har for det meste gang i flere patchwork projekter på én gang, jeg elsker at nørkle med patchwork når jeg skal stresse af og jeg synes det er rart at have flere projekter at gå til og fra..

Dette stjerneprojekt har jeg gået til og fra i efterhånden lang tid, for jeg synes det har været drilsk med de spidse ender og krævet flere kræfter end f.eks. 6-kanterne gør…

De sidste par dage har jeg dog lagt extra energi i det for at få det færdigt, jeg har følt mig så tæt på og alligevel var det en sej slutspurt..
Men men, nu kan jeg endelig nyde resultatet af blod-sved-tårer projektet og jeg er egentlig fint tilfreds med slutresultatet :o)
Bagsiden blev i mint med lukning så det kan vaskes, så jeg ikke behøver gå og være øm overfor den..

Jeg tror dog ikke at jeg lige kaster mig over et lignende projekt foreløbigt – men jeg har andre, nye patchwork projekter på tegnebrættet :o)

Rigtig god solskinsdag til Jer alle!

6 kommentarer

 • Farvekombinationen er rigtig pæn, og så kan du jo glædes over mange timers kreativt sysleri, når du sidder i sofaen med den. 🙂

  Vi skal på kør-selv ferie i Østrig, så jeg tænker at en pæn del af bilturen skal bruges til at sy patchwork, så jeg må vist i gang med et nyt projekt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak Maiken!
   Åh ja, det er godt at have patchwork ved hånden når der skal tilbagelægges mange kilometer – glæder mig til at se hvad du finder på ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke smuk den er blevet :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et stort arbejde. Men al energi værd – den er blevet flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På den igen - om at fejre 5 år med manér