‚úē
Solskinsglimt

Patchwork madras til sansegyngen

0102030405123

Som jeg pippede om her, har jeg fået afsluttet et af mine patchworkprojekter – en madras til sansegyngen.

Vi har været rigtig glade for gyngen til alle 3 drenge, men det tæppe jeg syede til den for efterhånden 7 år siden var for blødt, da der kun var et lag pladevat indeni.
Når L ligger og basker ivrigt med arme og ben og sætter gyngen i bevægelse, går der to sekunder, så er tæppet moslet sammen i en klump mellem hans ben, og det dur jo ikke…

Denne gang har jeg lavet en madras, der har et tyndt lag skum indeni. Og den fungerer super godt, så nu er alle glade ūüôā Og betrækket kan tages af og vaskes, for ‘uheld’ af den ene eller anden slags kan vist ikke undgås ūüėČ

Den tog sin tid at lave, måske ikke så underligt når det hele skal syes i hånden og de fleste af papirskabelonerne er nogen jeg laver specielt til denne, men jeg synes det var ‘besværet’ værd. Og jeg kan godt lide tanken om at det er ‘one-of-a-kind’ ūüôā

Jeg er også ret vild med at den både er praktisk og fin at kigge på.
Jeg har forsøgt at lave et mønster der er stimulerende for L at kigge på og også udvalgt stofferne ud fra det. Nogle af stofferne går igen i den uro jeg lavede til gyngen for nogle uger siden

Stofferne er en blanding af Liberty og stof fra Stof2000

Nu er jeg godt i gang med næste kreaprojekt, jeg satser på at nuppe et par timer med det om lidt, når L skal sove lur – måske jeg skulle sætte mig i solen med det, mens han dovner den i skyggen… Jeg er vild med det her efterårsvejr, gid det må vare ved længe!

Rigtig dejlig dag til jer alle!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskinsglimt