Opskrift: Passionsfrugtsirup til kager, pandekager, vafler, müsli m.m.

Kan I huske den her lækre marengslagkage, som jeg bagte for et par weekender siden? (Ellers kan I også se den i indlægget lige her)
Sprøde marengsbunde med blødt flødeskum, friske bær, smeltet chokolade og syrligtsød passionsfrugtsirup, der drypper ned ad siderne.
Ren kagelykke i en bid <3
Opskriften på marengslagkage gemmer sig lige her – så jeg vil nøjes med at dele ‘opskriften’ på passionsfrugtsirup med jer i dag. For ja, opskrift er måske så meget sagt. Der skal så lidt til, at det næsten ikke kan kaldes en opskrift 🙂
Passionsfrugtsirup kan virkelig bruges til mange ting – udover på marengslagkager er det også godt til fx. pandekager, vafler, på is – og også ‘bare’ på morgenmaden, når det skal være lidt ekstra festligt 😉
Og det kan også laves med andre bær, f.eks. hindbær
Denne ‘opskrift’ giver ca. 5 spsk sirup, men da det er meget koncentreret, rækker det langt 🙂
Du skal bruge:
5 passionsfrugter
50 gr sukker
Sådan gør du:
Halvér passionsfrugterne og skrab kød og kerner ned i en lille gryde.
Hæld sukker over og lad det småsimre i gryden nogle minutter, til det er tyknet en smule.
Si massen ned i en skål, rør med en ske i sien, så al saften kommer gennem sien og kassér kernerne til slut.
Opbevar siruppen på køl til den skal bruges.
Rigtig god lille-fredag til jer 🙂
Ingen kommentarer endnu