Det her skal I prøve med ungerne i Kr. Himmelfartsferien!

Beskyt alt det, der ikke må gå tabt….

Sponsoreret af GROHE

066073085074
Download app’en
076
Sæt batterierne i
085
Følg instrukserne via app’en – det tager kun et par minutter at installere vandsensoren

Som husejer er oversvømmelse, ildebrand og indbrud nogle af de mest skræmmende katastrofer, jeg kan komme i tanke om, som vi ikke selv er herre over. Hændelser, der kan ramme os, som kan være med til at splitte vores hjem ad og måske gøre, at vi mister mange værdifulde minder.
Ikke ting, som kan erstattes, men minder, som fotografier eller ting med affektionsværdi.

Vi har forsøgt at gardere os, så godt som vi nu kan, med brandalarmer og tyverialarm.

Udenfor raser klimaet, og en del byer har efterhånden været udsat for massive vandmængder. Mange familier har oplevet det, jeg frygter.

GROHE har netop lanceret en ny, smart vanddetektor, GROHE Sense, der alarmerer én, hvis der trænger vand ind derhjemme, steder hvor det ikke skal være. Og det behøver ikke kun være oversvømmelser fra naturen udenfor. Det kan også være hvis der er et rør, der sprænger.
Den oplevelse havde vi nemlig i vores tidligere hus, hvor vandet pludselig fossede ud under bryggersgulvet. Det var virkelig en skræmmende oplevelse, for når først der er hul på noget, så løber vandet stærkt!
Derfor har vi netop installeret den nye smarte ‘gadget’, så vi ikke behøver opleve det igen.

Udover den lille hvide ‘dims’, skal man downloade en app, der alarmerer én, hvis den opfanger vand.
Det er super smart – og man bestemmer desuden selv, hvor man vil installere den derhjemme, alt efter, hvor man frygter mest for vandskader.

Herhjemme har vi sat den i køkkenskabet under vasken. Da vi har renoveret vores køkken for et par år siden, ville jeg være ret ked af at få køkkenet oversvømmet. Trægulv og køkkenskabe tager hurtigt skade af at stå under vand, så det er rart at vide, at en næsten ‘usynlig’ spion kan underrette os, hvis der skulle ske noget, mens vi ikke er hjemme til at opdage det, og køkkenafløbet f.eks. skulle finde på at gå over sine breder.

Derudover har vi snakket om, at vi skulle have en mere til vores skab i bryggerset, hvor hovedvandledningen sidder – den der ‘styrer’ vandet i hele huset. Det ville også være ret rart at få besked, hvis den pludselig ‘fik nok’ og da den er ved at være halvgammel, kunne det jo egentlig godt ske… (gisp, bare tanken…)

App’en guider én hele vejen gennem installationen, der er så nem, at selv jeg kan finde ud af det, uden hjælpe fra min mand (der ellers altid klarer den slags 😉 )

Grohe Sense senderen, der opfanger vandudslip, har et enkelt udtryk, er lille og diskret og kan nemt gemmes af vejen, så den ikke forstyrrer i rummets indretning (hvilket jeg sætter stor pris på). Hvis du gerne vil have den til at virke et sted, hvor der ikke er plads til at have senderen liggende, kan man tilkøbe et forlængerkit, med en ledning og en lille mini-sensor, der kobles på.

Bor du et sted, f.eks. med en kælder, garage, skur eller et andet rum, der er udsat i forhold til oversvømmelse, eller ejer et sommerhus, hvor du ikke kommer jævnligt og kan holde øje med vandskader, så kan den nye GROHE Sense virkelig være et godt bekendtskab!
I bund og grund er det jo meget nemmere, bedre og billigere at nå at gribe ind, inden skaden er sket, end at skulle til at reparere – nogle ting kan jo slet ikke genskabes.
Du kan læse mere om den nye smarte lifesaver lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her skal I prøve med ungerne i Kr. Himmelfartsferien!