Weekenden so far

Min søndag #1 – makakuDAY

032
Stilhed før storm…
033
Så er det bare at vælge…
040
Kreativ slikbutik 🙂
079
In the making – måske en rund bordskåner?..
090 096
Super fed marmoreringseffekt
093 106 114
Uden mad og drikke….
119 124 126 128
130
Lyserødt er altid godt 🙂
132 146 149 151
Kreativt rod – præcis sådan som det skal være
156 157
Lidt til eftermiddagshyggen
160 164 183
Skønneste udsigt
187
Linoleumstryk på den fede måde
193 203 204

Som I måske allerede har læst tidligere, og måske set på Instagram (@mormedmegetmere) i løbet af dagen, så har jeg været vært for et kreativt makaku arrangement på Heart i dag.
Hvilken måde at bruge en søndag på – også selvom det er arbejde! Fantastiske omgivelser at være kreativ i og masser af søde piger, der, via deres kreativitet, har givet mig masser af ny krea-energi og nye ideer.

Hvis det stod til mig, skulle det være alle forundt, at tage et par timer ud af kalenderen indimellem og bare lade fantasien og hænderne få lov at arbejde. Det er så hyggeligt at sidde og være kreativ sammen med andre. Det er sådan et rart ‘rum’ at være i sammen, hvor snakken går og man inspirerer hinanden.

Som billederne vist også viser, var det 17 forskellige piger, i  forskellige aldre og med hver deres udtryk, der fik plads i dag. Og det er jo netop dét jeg elsker ved kreativitet. Det er ens egen og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert!

Jeg tænker på, om jeg skal udvide ‘konceptet’ og holde pop-up krea-events rundt omkring i Danmark.
Hvad tænker I? Var det noget I kunne have lyst til at deltage i?

Hvis I vil se mere fra dagen, kan I kigge her: #makakuDAY og #makakuDIY

Det kunne også være super fedt, hvis I ville ‘tagge’ jeres egne kreative projekter med #makakuDIY så det kan blive et online inspirationskatalog for os alle 🙂 Og så er I selvfølgelig også velkomne til at følge mit arbejde på @makaku.dk

Nu vil jeg smide mig på sofaen med et glas rødvin i den ene hånd og A’s hånd i den anden og dase lidt, inden en ny uge starter. Egentlig har jeg lyst til at starte en masse nye kreative projekter op, men jeg tænker, det er klogest at vente til i morgen 😉

Rigtig god aften

10 kommentarer

 • Mega god idé at udvide konceptet. Jeg vil gerne skrive mig op til et sådan arrangement i København 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil virkelig gerne deltage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser fedt og hyggeligt ud – det gad jeg godt deltage i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Gad jeg godt deltage i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt.
  Jeg gad godt at have deltaget. Bor endda i Herning, så afstanden var forrygende. Fedt sted at afholde det. Jeg elsker vores kunstmuseum 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes det lyder meget spændende med flere workshops for os “almindelige” mennsker 🙂 Måske også noget hvor man kunne have børnene med og finde inspiration til kreative sysler med dem? Og gerne i Herning igen.

  Og hvor er det fedt at se, at du har kunnet tiltrække alle disse kreative sjæle til Herning. Ikke alle ved, hvilke skønne ting vi gemmer på, herude på heden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej søde. Kunne være super fedt. Vil rigtig gerne deltage…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Hvor ser det skønt og kreativt ud, jeg kommer gerne til kreadag hvis du kommer til Kbh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MorMedMere

   Fedt Katja. Jeg kunne sagtens forestille mig at ‘poppe op’ rundt omkring i hele landet, så længe der er stemning for det, selvfølgelig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for en super hyggelig dag Pernille. Gid alle søndage kunne være som denne.

  Knus og kærlige hilsner Helena .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden so far