Store beslutninger, kagebageri, nemme løsninger og kreahygge = weekend

TIP: -25% på alt – Black Friday tyvstart

Indeholder affiliatelinks

stilleben-ovenfra-prikkeradvent-skaale-med-bladmetal julekalender-guld-miljo-med-trae shoppingbag-frynser-oppefra robotter-miljo-2 doerkrans-miljobillede-hel linoleum-miljo-billede engel-hvid-paa-tra

I dag har jeg mulighed for at forkæle jer med en helt særlig rabat, der kun gælder i to dage, i dag og i morgen, d. 24. og 25. november 2016.

I har været søde til at tage godt imod min nye baby, makaku, og i den anledning vil jeg give jer mulighed for at shoppe med -25% på ALT.

Brug koden

BLACK25

i indkøbskurven, så bliver rabatten trukket fra automatisk, med det samme.

På shoppen er der virkelig mange gode ideer (når nu jeg selv skal sige det 🙂 ) til både julepynt, julegaver og andre kreative finheder.
Og så er der også virkelig mange gaveideer, både til børn og voksne. Hvis du klikker her, er der 4 kategorier med gaveideer til børn, inddelt i priskategorier. Hvis du mangler et par kalendergaver eller syv, kan du evt. finde inspiration dér.

Ovenfor har jeg samlet et lille udpluk af nogen af de mange, mange ideer, der er blevet produceret og hygget med, de sidste par uger 🙂

Hvis du klikker her, kan du se en samlet oversigt over alle DIY’s og under hver idé, er der materialelister, så man hurtigt og nemt kan købe ind til de forskellige ideer.

Pøj pøj med kreashoppingen og rigtig god dag!

 

I morgen vender jeg tilbage med en Black Friday guide til (mange af) de steder, der holder Black Friday og giver rabat på det ene og det andet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store beslutninger, kagebageri, nemme løsninger og kreahygge = weekend