DIY: Nem, fin idé til kalendergaverne!

Store beslutninger, kagebageri, nemme løsninger og kreahygge = weekend

344241 359

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_0273-text

176-text068 168 236

Jeg har været stille hele weekenden, ihvertfald herinde, men det er såmænd bare fordi vi har haft susende travlt.
Hvert eneste sekund er blevet udnyttet til fulde.

Lørdag var store bagedag. W og jeg gik amok i sukker, krymmel, knas, mel og udstikkere. En masse nye julekager blev afprøvet (og prøvesmagt). Det kommer der meget mere om meget snart 🙂
Efter at have bagt kager heeeele dagen, endte vi med at hente aftensmad. Sådan skal det også være indimellem…

I dag er en del af timerne gået med praktiske gøremål og store beslutninger. I torsdags væltede A en væg herhjemme og i morgen begynder han på at banke gulv op i den gamle ‘pæne’ entre og det gamle badeværelse, så det – engang – kan blive til et nyt, større badeværelse.

Fy for den der skal tages mange beslutninger, når der skal indrettes på ny. Man skifter jo ikke bare lige klinker igen, når de først er lagt. Og derudover skal der jo nye skabe, vask, spejl, lamper osv. til. Jeg kan næsten ikke holde hovedet koldt til alle de store beslutninger oveni alt det andet, vi også har travlt med, men jeg forsøger så godt jeg kan. Og så har jeg aftalt med A, at vi må tage det lidt i etaper 😉

Vi har også fået tyvstartet lidt på julegaveproduktionen. S er helt vild med at tegne og det nyder jeg, nok mere end han selv gør 😀
Han er begyndt at lave så mange fine finurligheder og detaljer. I dag tegnede han røde hjerter på brystet af de fine mennesker, som altså er os. ‘Mor, jeg tegner det største hjerte indeni dig, for du elsker jo far helt vildt højt. Du er jo sådan helt vildt forelsket i ham’ <3
Nu ønsker jeg mig også sådan et stofnet 🙂

Nu venter jeg på at A kommer hjem, så vi kan se Bedrag. Uh, jeg er spændt på at se fortsættelsen, jeg synes den er temmelig spændende 🙂

Håber I har haft en god weekend. Rigtig god søndag aften derude.

 

Indeholder affiliatelinks:
De kraftige stofnet vi har tegnet på, kan købes her. Pakken med farvede stoftuscher kan findes her
Lysestagekeglerne med huller og led-stearinlys indeni, som vi nyder at dække bordet med, er lavet i selvhærdende ler og dekoreret med bladmetal

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Nem, fin idé til kalendergaverne!