Kære far...

Svaret på alle børns (have)bønner + Give away

025038042013

sponsoreret-indlaeg-reklame

Som jeg har nævnt før, så troede jeg ikke, før jeg blev hus- og haveejer, at jeg var ‘sådan én’ med grønne fingre.
Eller altså; hvor grønne mine fingre er kan måske også diskuteres, men ihvertfald så elsker jeg vores have og nyder at indrette den, grave i den, se drengene indtage den og især elsker jeg vores hjørne med højbede og den lille ‘lund’ med store, gamle frugttræer. Hvert år finder vi på flere, nye projekter til haven, så den bliver mere og mere vores.

Selvom vi bor i et land, hvor det regner ofte og indimellem også meget, så er der (heldigvis) også lange perioder uden vand fra oven. Som haveejer har jeg lært at sætte pris på regnen, ihvertfald forår og sommer, for det betyder gratis vand til blomster og grønt. Men når det nu ikke regner, som vi har været fri for de sidste par uger, så skal der vandes…

Heldigvis har vi en udendørs vandhane der kan klare det for os, så vi slipper for at slæbe vandkander ind og ud fra bryggerset.

Nu er det jo ikke fordi sådan en udendørsvandhane egentlig er sådan én man tænker så meget over eller bruger så meget energi på, vel? Den er der ligesom bare. Gør ikke så meget væsen af sig. Men hvis den ikke er der, så mærker man det. Og mangler den. Jeg har ihvertfald lært, hvor vigtig og uundværlig den er, den der lille dims på væggen!

I torsdags fik vi installeret en ny udendørsvandhane fra Mora.
I modsætning til den gamle hane, huset var født med, så er denne frostsikker, så vi ikke længere skal huske at lukke for rørene inden de fryser (og sprænger)
Vandhanen fra Mora er selvdrænende, hvilket betyder at den selv tømmer røret for vand, så der ikke er noget der kan fryse i vinterhalvåret. Ret smart, så er der én ting mindre at gå og bekymre sig om og huske på at skulle.

Herhjemme bor der 3 vandhunde. De venter spændt på at solen vender tilbage, så de kan teste den nye vandhanes evner udi vandleg og badebassinsjov. Lur mig om ikke de også hurtigt får erklæret deres kærlighed til den nye vandhane 🙂

Give Away

Hvis du kunne tænke dig en udendørsvandhane, der fungerer tip top til både havevanding, hundepotevask, rengøring af havemøbler og terrasse, vandleg osv. så har du mulighed for at vinde en magen til den vi har fået installeret.

Jeg forestiller mig, I er mange der har haver derhjemme eller måske kolonihave eller sommerhus, der kunne få glæde af en lækker udendørs vandhane?
Den har en vejl. udsalgspris fra 790 kr., alt efter tykkelsen på din væg.
Du skal dog selv stå for installationen, men det hjælper din lokale VVS-mand nok gerne med 😉

Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar herunder. Jeg trækker en heldig vinder på tirsdag d. 24. maj efter kl. 9

 

Du kan læse mere om vandhanen lige her og ellers kan din lokale VVS-mand også hjælpe med spørgsmål, info og installation

Rigtig god dag derude!

49 kommentarer

 • Mette Zacho

  Ville passe perfekt hos os, så jeg håber 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Lige hvad vi mangler ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville godt nok gøre mange ting lettere at overskue her på matriklen, til os så have glæde mennesker. Jeg håbet at heldet rammer os. Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  lige hvad vi mangler på terrassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Det ville være så fedt at være den heldige og glade vinder af en udendørs vandhane! Jeg håber og krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ville være så fedt med en udendørs vandhane. Min lille dreng ville elske det så vi kan plaske med vand og det ville gøre det nemmere for mig at vande mine bede. Lige nu slæber jeg vandkande fra køkkenet og ud i haven – ikke så nemt og ikke så hygiejnisk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Det ville være så lækkert. Har en stor have med masser af planter og blomster som trænger til vand i sommerperioden. Så det ville være fantastisk at kunne installere en vandhane udenfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Jeg er med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Ja tak det ville være fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Det lyder spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Den vil simpelthen være perfekt til mit og ungernes plante projekt, som vi skal have i vores have i år 🙂

  Vi har ingen hane endnu men kommer da så meget til at mangle den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Som kommende sommerhus ejer lyder den som et must have 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vi mangler virkelig sådan en i vores have. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Så fint det kunne være optimalt til vores have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brit

  Genialt. Sådan en kunne vi godt bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette krog

  Til vores baghave med nyanlagt terrasse og skrant med en masse blomster der skal vandes hver dag 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Det ville være dejligt at få skiftet den vi har, da den går så stramt at jeg ikke kan åbne den 😯 og frostsikker er den heller ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvis jeg vinder så vil jeg forkæle min dejlige mand med den fine vandhane. Måske som en ekstra farsdags gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den vil jeg gerne vinde. Vi har sådan et grimt hul i væggen ifm vores nuværende vandhane, så det kunne være så fint med denne her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Her mangler vi faktisk en hane til selve vores hus. I dag går vi hele vejen igennem huset for at fylde vandkanden og så vande beddet. Børne synes, det er fantastisk, men en hane havde nu været en noget nemmere løsning for mor her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville være skøn at have i kolonihaven!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Ååååh det er lige hvad jeg drømmer om og mangler i haven! Det ville være så meget nemmere at vande have med en udendørshane! Så ville højbede, drivhus og staudebed tørste langt mindre på varme sommer dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie – perfekt til vores store have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Kunne da være rigtig dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Kryds kryds

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte H

  Vi købte hus sidste sommer, og der er ingen vandhane i vores forhave! Til gengæld har vi mange blomster, og jeg løber frem og tilbage mellem køkkenet og haven med vandkanden. Vi har gjort mere ved haven end huset det seneste år – efter mange år i lejlighed er det vigtigere at komme ud end at male indendørs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woop woop læker GA, jeg smider klart et lod i pulje 🙂 Min mand vil blve ellevild og med mine nye højbede ku det være et hit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg bruger rigtig meget min udendørshane, og en frostsikker er da en super god løsning !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Ja den kan jeg nemt bruge, jeg kan ikke undvære min udendørs hane, og en frostsikker er da en super god løsning !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dén vil jeg rigtigt gerne vinde til min far, det er lige sådan noget grej, han går op i! Og tjah, vi bor på 4. Sal i lejlighed, men så sent som idag har jeg købt vandballoner, der skal med på legepladsen, så snart vejret er til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Smart 🙂 Vi bruger også hanen i vinterhalvåret, når vandet i vildmarksbadet skal skiftes. Det ville være skønt med en frostsikker hane!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Nygaard

  Vi står netop og mangler en ny vandhane, da vi inden frosten kom glemte at slukke for vand❄️🙈
  Plus vores drenge vil elske at lege med vand her i sommer☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Baadsgaard

  Jeg vil elske at vinde sådan en fin vandhane. Jeg bor i lejlighed og deler en stor have med den smukkeste vandudsig, sammen med min kære Nabo Grete. MIn kære nabo på 84 år passer vores have, så jeg ville elske at kunne overraske hende med sådan en vandhane til vores blomstrene have, som hun nusser omkring hver eneste dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vores udendørs-vandhane er lige gået i stykker, så det ville være perfekt at vinde denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise christensen

  Åhh det vil vi elske herhjemme. Hvert år slår det os pludseligt at vi da har glemt at slukke for vandet. Det er et Held der intet er sket endnu. Vi krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Andreasen

  Vi bruger vores vandhane rigtig meget hele sommeren, så en god og børnevenlig en af slagsen ville være fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvem elsker IKKE at plaske i vand? Jeg ved allerede et sted, hvor vi mangler en hane 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Jeg prøver lykken😄
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg smider også et lod i puljen. Vores vandhane er nemlig rigtig træls (sagt på godt jysk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Frank

  Uha,sådan en vil bringe stor glæde herhjemme. Vi står nemlig og skal have ny udendørshane. 🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det vil være lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Nøj den vil jeg gerne vinde. Vores dreng på 3,5 elsker at være ude og vand! Vande, hoppe i vand og især bade i det 😊Denne hane vil være uundværlig til sommer 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kvistgaard

  Aj hvor lækkert!
  Er for nylig blevet haveejer og mangler virkelig sådan en. Både til at vande blomsterne – men også til en vandkamp i haven med niecen og nevøerne 👍🏻💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Det ville være skønt, jeg har en datter som sidder i kørestol,så det ville være dejligt at kunne spule hjulene på den inden hun kører ind når det er mudret udenfor, der bliver hurtigt beskidte gulve,og så skal jeg vaske gulvet heletiden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K-V

  Åh, hvor VILLE jeg være LYKKELIG for en udendørs vandhane. Hver sommer slæber vi mængder af vand til vores blomster og plantekasser. HVORFOR VI IKKE HAR EN SÅDAN HANE?? Jeg ved det ikke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Ville være kærkommen her – da vores gamle hane desværre blev frostsprængt i vinters.:-( så en ny skal der til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er ikke selv i nærheden af at have brug for den, men vil gerne vinde den til min kusine, som lige er flyttet i hus og har rigeligt med udgifter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Med en 2500 kvadratmeter stor have,er jeg godt træt af at løbe med vandkanden,så det kunne være guld værd at vinde en vandhane..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Skaarup

  Krydser fingre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære far...